home
HOME

contact
CONTACT

linkedin
LINKEDIN GROEP

facebook
FACEBOOK

twitter
TWITTER

colofon
COLOFON

OVER HET NETWERK

Over Haagse Vrouwenzaken

Haagse VrouwenZaken (HVZ) is een netwerk voor ondernemende vrouwen uit de Haagse regio. Zij zijn zelfstandig ondernemer of hebben een functie met beslissingsbevoegdheid binnen een onderneming.

Door het organiseren  van themabijeenkomsten verbinden wij ondernemende vrouwen met elkaar waardoor zij hun krachten kunnen bundelen. Door het uitwisselen van ervaringen ondersteun je elkaar, verruim je je kennis en versterk je je onderneming.

Historie
Haagse Vrouwenzaken is op 26 februari 2003 opgericht. Sinds die tijd hebben wij een goedlopend netwerk opgebouwd dat andere netwerken en de lokale politiek zien als serieuze gesprekspartner. Veel dames hebben zich hier hard voor ingezet en velen zijn nog steeds actief bezig met het uitbouwen en profileren van HVZ.

Bestuur
Het Bestuur van Haagse Vrouwenzaken bestaat uit:

Runilde Koebrugge – Voorzitter
Susan de Boer – Secretaris
Kirsten Kievit – Penningmeester
Heleen van Luijn – Algemeen bestuurslid
Sylvia Roes – Bijeenkomsten en interne communicatie

Werkgroepen
Binnen HVZ zijn twee werkgroepen actief. De werkgroep Leden is verantwoordelijk voor de ledenwerving en -administratie en de werkgroep Bijeenkomsten bedenkt, organiseert en begeleidt de bijeenkomsten.

De werkgroep Leden bestaat uit Susan de Boer en Gretha te Velde. Wil je meer informatie over het lidmaatschap, neem dan gerust contact op via interesse@haagsevrouwenzaken.nl.

De werkgroep Bijeenkomsten bestaat uit Joke Lodewijk en Sylvia Roes. Heb je een leuk idee voor een van de bijeenkomsten of wil je je aanmelden voor een van de vaste onderdelen tijdens een bijeenkomst, dan horen we dit graag via bijeenkomsten@haagsevrouwenzaken.nl.

Naast de werkgroepen is er nog een webmaster actief, die de website en nieuwsbrieven verzorgt. Dat is Marlies Wopereis

Login Status

Je bent momenteel niet aangemeld.

PZO_ab

PZO_ab