home
HOME

contact
CONTACT

linkedin
LINKEDIN GROEP

facebook
FACEBOOK

twitter
TWITTER

colofon
COLOFON

OVER HET NETWERK

HVZ LOGO-01

Je bent ondernemer, manager of je staat aan het begin van je carrière.
Dan is Haagse Vrouwenzaken iets voor jou!

Haagse Vrouwenzaken is een netwerk van ambitieuze vrouwelijke ondernemers en managers in de regio Den Haag. We bieden je een inspirerend platform om kennis en ervaring te delen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

We organiseren acht events per jaar. Van lezingen door toppers tot te gekke workshops, van businessbezoekjes tot borrels: alle bijeenkomsten bieden je inspiratie en uitdaging om verder te groeien. Niet alleen in commerciële zin, maar ook persoonlijk en maatschappelijk.

Via de sociale media en maandelijkse nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wil jij ook je bedrijf en jezelf naar een hoger plan tillen, wil jij ook leuke collega’s ontmoeten, wil jij ook acht avonden inspiratie en uitdaging per jaar? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken op een van de bijeenkomsten of word lid!

Haagse Vrouwenzaken: ondernemende vrouwen en managers in de Haagse regio vormen een zakelijk, maar warm netwerk om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen, banden tussen hun bedrijven te leggen en aan te halen en persoonlijke relaties op te bouwen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.haagsevrouwenzaken.nl en meld je aan!

Voor € 80,- per jaar acht bijeenkomsten)ben je lid. Wil je je niet binden? Je bent ook per bijeenkomst welkom! De kosten zijn dan € 20,- per keer (ex. btw) (prijs 2015)

Data bijeenkomsten 2015:

 28 mei
 6 juli
8 september
13 oktober
25 november.

www.haagsevrouwenzaken.nl
info@haagsevrouwenzaken.nl
06 20417693

Login Status

You are not logged in.

PZO_ab

PZO_ab