Uiterlijk telt. Onderzoek wijst uit dat succes mede wordt bepaald door uitstraling. Het heeft te maken met zelfvertrouwen, geloofwaardigheid, charisma en authenticiteit. En dat is te leren.

Het geheim van succes 
De training “Charisma? Dat kun je leren!” is speciaal ontwikkeld voor degenen die een stap willen zetten in hun carrière in het bedrijfsleven of de publieke sector. Zij leren zich in deze training beter te presenteren. Passend bij wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. We gaan op zoek naar de kracht en eigenheid van iedere kandidaat. Wat is je houding? Welke kleren heb je aan? Hoe beweeg je je voor een groep? Welke kleuren staan je goed? Wat wil je uitstralen?

Waarom? 
De manier waarop iemand zich presenteert kan zelfs doorslaggevend zijn voor zijn of haar succes. Als de binnenkant klopt met de buitenkant, communiceren we effectief en krachtig. Dat helpt bij het geven van een verbluffende presentatie, een succesvol sollicitatiegesprek, een overtuigend verkoopgesprek of een zelfverzekerd media-optreden.

Inhoud training 
Allereerst gaat Yvonne in op de theorie achter het ontwikkelen van charisma. De rest van de training is interactief en praktisch van opzet. Ze laat zien en voelen dat de manier waarop je over jezelf denkt en hoe je je voelt invloed heeft op je lichaamstaal. Daarnaast is er aandacht voor kleding en accessoires. Kandidaten krijgen tips over hoe kleding, vormen en kleur presentatie en charisma kunnen versterken.

Yvonne van de Bergh is specialist in het ontwikkelen van charisma bij ondernemende vrouwen. Zij heeft meer dan 17 jaar ervaring met conceptontwerp in de mode voor foto shoots, showrooms en retail shops voor internationale merken. Sinds 2011 heeft ze haar eigen Image Consultancy “Sproet”.

Voor wie?
–   Als je worstelt met je kleding en/of die nog wel bij je past.
–   Als je lijf verandert of al veranderd is. Hoe speel je daarop in?
–   Als je (andere) combinaties wilt maken
–   Als je wilt weten wat een mooie aanvulling is op je garderobe
–   Als je een zelfverzekerde uitstraling wilt creëren met je eigen garderobe
–   Als je je “eigenheid” wilt laten zien

Een pdf-bestand van de presentatie van Yvonne kunt u hier downloaden.