Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op maandag 21 januari a.s. ben je van harte welkom bij alweer een nieuwe netwerkbijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken.

Het programma voor deze avond bestaat uit:

1. De Algemene Ledenraadsvergadering (de stukken worden een paar dagen van te voren separaat per email toegestuurd aan de leden)
2. Een korte workshop  Mindfulness – Meditatie (30 minuten)
3. Een korte workshop  over de ondernemersmethode “My Shining Year” (30 minuten)

Een korte workshop  Mindfulness – Meditatie door Jacqueline Wallé
Mindfulness een manier van leven in het Hier en NU.  Het is een nieuwe gezonde manier van leven en denken, een verrijking van je EI (Emotionele Intelligentie).  Het helpt je je hoofd leeg te maken van negatieve gedachten en te ontsnappen aan nutteloze, automatische reacties.
We zullen in deze workshop kort in gaan op:
– Wat deze vorm van meditatie doet en waarom het werkt.
– Waarom het nu zo populair aan het worden is.
– Waarom we het nodig hebben.

Jacqueline Wallé

Jacqueline’s eigen ervaringen met een burn-out en de gevolgen van hersenletsel door een auto-ongeluk eind 2011 zijn voor haar bepalend geweest om trainingen te gaan doen en te geven en haar bedrijf te starten in 2015. Door haar ervaringen en revalidatieproces heeft ze haar bedrijf: “Mind Management Works” genoemd www.mindmanagementworks.nl/mindfulness.

Zij heeft aan den lijve ondervonden wat Mindfulness je kan bieden en welke rijkdom je hierdoor ten deel valt. Het is een nieuwe levenswijze die je direct in contact laat komen met jezelf als geheel, waarmee ze bedoelt dat je hersenen en de rest van je lichaam beter met elkaar kunnen communiceren. Het is een proces waarin je je meer bewust wordt van je gewoontepatronen. Hierdoor kun je vaker bewuste keuzen en weloverwogen beslissingen nemen op het gewenste moment. De kracht van het  actiemoment NU.

 


Een korte workshop  over de ondernemersmethode “My Shining Year” door Celine Timmerman 
2019, een nieuw ondernemersjaar! Wat zijn jouw kansen? Wat zijn jouw uitdagingen? Aan de hand van de ondernemersmethode van Leonie Dawson – My Shining Year leren we in korte tijd puntsgewijs onze aandachtspunten voor komend jaar te formuleren. Celine Timmerman, samen met HVZ-lid Bernadette Vrijling, is fervent aanhanger van de methode. Beide onderneemsters behaalden hogere omzet door de methode. Celine stelt nu ons via de methode vier vragen die ons scherp zet voor 2019.

Celine Timmerman
Celine Timmerman heeft in 2016 twee bedrijven onder de naam CT Journalistiek & Organisatie opgericht. Als journalist wordt zij ingehuurd voor het schrijven van artikelen voor diverse media en geeft zij cursussen en presentaties.
Haar ervaring haalt zij onder meer uit haar jarenlange diensten voor dagblad AD. Daarnaast is zij via Celibration eventplanner voor bruiloften, feesten en partijen.
Iets wat zij altijd voor intimi deed, maar nu ook voor de buitenwereld. Zie: www.celinetimmerman.nl/

AANMELDEN
Als je jezelf en eventuele introducés wil aanmelden voor deze workshop (alleen leden!), kan het via dit formulier.
Leden van HVZ kunnen voortaan GRATIS één of meerdere introducés meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.
Kosten voor niet-leden: € 20,00.
Je kunt je aanmelden via dit formulier
Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.PRAKTISCHE INFORMATIE:


Tijdstip
19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag
Routebeschrijving: route
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).
Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 80,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!