Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op maandag 9 maart a.s. ben je van harte welkom bij een heel spannende netwerkbijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken.

We hebben een zeer interessante workshop:
“Blufcursus voor vrouwen”
door Caro van Roon
Deze workshop levert je aanknopingspunten voor effectief bluffen en zicht op je eigen blufvaardigheden. Je maakt kennis met de spelregels van het blufspel, waardoor je ziet hoe je jouw kwaliteiten nog beter kan inzetten in gesprekken met (potentiële) klanten. Er wordt een tipje van de sluier opgelicht over hoe het zit met mannelijke en vrouwelijke communicatie, de misverstanden die daardoor ontstaan en hoe je die kan pareren.

De Blufcursus
Er is een boek in de maak voor uitgeverij Atlas Business Contact; ‘De Blufcursus’. Aanleiding is de prachtige workshop ‘Bluffen voor vrouwen’ die ze heeft ontwikkeld en sinds 2016 verzorgt. Met deze workshop heeft Caro honderden vrouwen wegwijs gemaakt in het blufspel, zodat ze eindelijk hun ambitie kunnen waarmaken in onderhandelingen over een baan, project of opdracht. Het boek biedt handvaten voor verbetering van je blufvaardigheden en inzicht in de werking van mannelijke en vrouwelijke communicatie.

Over Caro van Roon
Caro van Roon Advies, training en coaching bestaat ruim 22 jaar. Ze heeft in deze jaren teams begeleid naar prettige samenwerking, met coachees opgelopen zodat zij weer verder konden in hun eigen spoor en honderden mensen gefaciliteerd in hun leerproces in haar trainingen. Caro is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. De laatste jaren is ze veel te vinden op biologische landbouwbedrijven om boeren te begeleiden bij het vorm geven van hun visie in de dagelijkse praktijk en om te bemiddelen in teams waar de samenwerking is vast gelopen.

Visie
In het leven is het van grote waarde als je kunt doen wat bij je past in een omgeving waarin je jezelf mag ontwikkelen en groeien naar wie je echt bent. Jezelf echt ontwikkelen vraagt moed, doorzettingsvermogen en eigen wijsheid. Anderen begeleiden bij deze ontwikkeling, dat is haar passie.

Meer informatie over Caro vind je op haar website: www.carovanroon.nl of luister de podcast van Amanda Bakker op Female Boss.


AANMELDEN ALS LID
Als je jezelf als lid met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan dit via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS introducés meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

AANMELDEN ALS NIET-LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier.
Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen.
Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tijdstip: 19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd
van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een
onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).


Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 120,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!

Graag tot 9 maart!
Bestuur Haagse Vrouwenzaken