Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

LEIDERSCHAP OP HAKKEN

Vergroot je impact zonder er harder voor te werken
Als ambitieuze ondernemer is het nodig om zichtbaar krachtig en krachtig zichtbaar te zijn in je rol. Je dient bewust te zorgen dat je fysiek en online zichtbaar bent en consistent geprofileerd. Maar hoe doe je dat?

In de workshop van Riet de Vlieger gaan we aan de slag met de openhartige taal die iedereen beheerst, de taal die “spreekt” zodra je binnenkomt of jezelf laat zien of horen: je non-verbale uitingen.

Non-verbaal is ook een taal
In mijn werk met vrouwen in leiderschapsrollen, blijkt menigmaal dat ze weinig kennis hebben over wat ze non-verbaal communiceren. Een grote blinde vlek in een gebied dat een enorme invloed heeft op de gunfactor in je leven en werk. Daarom gaan we non-verbale communicatie nader verkennen in een interactief programma.

Kleine variaties, groot verschil
Kleine variaties in je zelfpresentatie kunnen een groot verschil maken in je impact op anderen. Hierin betrekken we hoe je op de foto komt, hoe je voor een groep staat, hoe je jezelf fysiek presenteert. De aandacht die je hierin investeert maakt dat alle verbale uitingen in een ander licht komen te staan. Je hoeft maar een paar dingen een klein beetje anders te doen om een heel ander resultaat te oogsten.

Welk doel wil jij bereiken?
Kom naar de workshop met een doel, dat je graag wilt bereiken, maar dat tot nu toe niet is gelukt. Wie weet krijg je het na deze workshop wèl voor elkaar.

Riet de Vlieger
Riet de Vlieger werkt met ambitieuze vrouwen die meer vaart willen in hun carrière. Ze zijn supergoed in hun vak, maar krijgen niet de erkenning en kansen die ze verdienen. Door hun uitstraling en non-verbale communicatie te verfijnen, zetten ze zichzelf stevig neer, en wordt hun impact groter. Na 15 jaar als logopedist, ontwikkelde ze zich als trainer presentatietechnieken, en als Image Consultant. Ze verdiepte zich in Personal Branding en Public Persona. Sinds 2007 is ze de eerste (en tot nu toe enige) AICI CIP (Certified Image Professional) in Nederland, via de Association of Image Consultants International. In korte tijd ontving zij 2 onderscheidingen binnen haar beroepsgroep, en werd ze gevraagd als International President van AICI 2017-2019. Verder is Riet auteur van ELEGANT, garderobemanagement voor vrouwen en van ImagoBasics®, een methode Imagestyling voor het MBO. Ook doceert zij Imago Styling aan MBO docenten en aan hen die zich willen (om)scholen tot Image Professional.

https://www. garderobemanagement.nl
https://www.facebook.com/ImageCompanion/
https://www.linkedin.com/in/rietdevlieger/

Wil je jezelf, en eventuele introducés, aanmelden voor deze workshop (ook voor leden!) 
Dat kan via dit formulier

Kosten voor niet-leden:
 € 20,00 (contant betalen).

Als lid van Haagse Vrouwenzaken kun je een introducees meenemen. Zij betalen dan 10 euro (contant betalen).

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: 
Het Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Tijdstip: 19:00 uur – 21.30 uur
Programma:
19.00 uur – inloop

19.30 uur – start programma
Na afloop is er een borrel.

Routebeschrijvingroute
Parkeren: 
voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).

Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 80,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!