Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op maandag 9 september a.s. ben je van harte welkom bij een nieuwe netwerkbijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken.

We hebben ook dit keer een interessante workshop: SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) – Tips voor je website. Vincent van Brakel gaat deze workshop geven.

Veel ondernemers hebben een website en laten het daarbij. Zonde, een website is zo veel meer dan alleen een online visitekaartje. Zoekmachine optimalisatie/Search Engine Optimization (SEO) wordt ingezet om websites op een natuurlijke manier hoger in de zoekresultaten van online zoekmachines te krijgen. Hierbij worden geen advertenties gebruikt.

Het toepassen van SEO is een proces. Er moet structureel aandacht aan besteed worden om resultaten te boeken. Tijdens de workshop SEO zullen de drie pilaren van SEO, techniek, content en linkbuilding, behandeld worden. Na ieder onderdeel wordt gekeken hoe deze technieken toegepast kunnen worden op de eigen onderneming, op de eigen website. Aan het einde van de workshop zal iedere deelnemer niet alleen bekend zijn met termen als SERP, bounce rate, meta beschrijven en keywords, maar weten deelnemers ook hoe ze deze kunnen toepassen om meer omzet te behalen vanuit de website.

Over Vincent van Brakel

Als zzp’er helpt Vincent ondernemers uit Den Haag en omstreken met het behalen van meer resultaat op het gebied van online marketing. Kijk voor meer informatie over Vincent op de website van zijn onderneming: Chent Creative.

Wil je meer te weten komen over content marketing, linkbuilding en onpage optimalisatie? Neem dan deel aan de workshop SEO van Vincent van Brakel.

AANMELDEN ALS LID

Als je jezelf als lid met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan dit via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS introducés meenemen.
Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

AANMELDEN ALS NIET-LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier.
Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tijdstip: 19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).


Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 120,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!

Graag tot 9 september! 
Bestuur Haagse Vrouwenzaken

Alle informatie is ook te vinden op www.haagsevrouwenzaken.nl