Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wil je slimmer je werk organiseren, meer in control zijn over je mailbox? Zou je ook efficiënter en effectiever willen werken? Tijdens deze lezing voor ons netwerk krijgen we tips over time-management, prioriteiten stellen en mail-management. Do’s and dont’s, concrete tips over Outlook voor je mail en je agenda.

De workshop wordt gegeven door Annelies Bouwhuis, business organizer.  Zij helpt ondernemers en kenniswerkers bij het optimaliseren van hun werkdag en het verminderen van stress als gevolg van te volle agenda’s en mailboxen. Daarbij is haar motto: weggooien is nooit een doel op zich, maar snel je informatie, bestanden en mails terugvinden wel!

Interesse? Hieronder kun je je aanmelden!

Wil je graag komen als niet-lid dan is je investering € 20,00. HVZ-leden kunnen gratis een of meerdere introducees meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De workshop wordt online via Zoom gegeven. Een aantal dagen voorafgaand aan de workshop ontvang je een link waarmee je kan inloggen.
Vanaf 19.15 uur inloggen
19:30 uur start programma

Hier kun je je aanmelden voor de workshop

 

Slimmer werken

Annelies Bouwhuis