Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Sparkling pitch

Bij Haagse Vrouwen Zaken pitchen we iedere bijeenkomst. In onze pitch vertellen we kort wie we zijn en wat we doen.

Niet iedereen vindt het even leuk om te pitchen. En het gaat ook niet iedereen even goed af. Toch is een goede pitch een mooi hulpmiddel om jezelf te laten zien. Bij ondernemersnetwerken, op de buurtbarbecue en in de kroeg. Want klanten… ja, die vind je overal!

In de workshop Sparkling Pitch op 17 april van HVZ-lid Bernadette Vrijling, coach en trainer Personal Branding, ga je actief aan de slag met jouw eigen pitch. Maar op een andere manier dan gebruikelijk…

We zoomen echt in op jouw unieke toegevoegde waarde en geven daar kleur en geluid aan! Natuurlijk laten we onze persoonlijke, nieuwe sprankelende pitch meteen aan elkaar zien en geven en ontvangen we er feedback op.

Zet jezelf in de spotlights! Op een manier die echt bij jou past. Na deze workshop heb jij een goede pitch voor jezelf geschreven, geoefend en hier feedback op gekregen.

Over Bernadette:

Bernadette Vrijling helpt ondernemers en werkzoekenden hun authentieke Personal Brand vinden, zodat zij zichtbaar en vindbaar worden. Zij is nu bijna 30 jaar zelfstandig ondernemer vanuit haar bedrijf www.aserto.nl en geeft sinds 5 jaar ook workshops en Personal Brand coaching. Een slimme speurtocht naar jouw persoonlijke Personal Brand is vaak heel verrassend en inspirerend. Daarnaast denkt zij graag met je mee, en kun je van haar ook kritische feedback en tips verwachten.

AANMELDEN ALS LID
Als je jezelf met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan het via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS één introducé meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

AANMELDEN ALS NIET LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier. Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Tijdstip: 19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).

Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 120,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!