Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op dinsdag 5 maart a.s. ben je van harte welkom bij een nieuwe netwerkbijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken.

Wil jij leren hoe je Instagram, Facebook en andere Social Media platforms kunt inzetten om je bedrijf op de kaart te zetten? We hebben een leuke workshop: Van site tot sale – over Online acquisitie.

Je hebt natuurlijk een website en je doet “iets” op social media. Maar… levert het je ook klanten op? Of kost het aleen maar tijd en energie?

Is jouw website een online folder, waar alleen op staat wat je doet? En plaats je leuke quotes? Dat kan anders. En met meer rendement.

Jan Boon, de acquisitiecoach, komt je tijdens deze bijeenkomst vertellen hoe je klanten kunt krijgen door slimmer gebruik te maken van internet. Over je site, social media strategie en jouw “Funnel”.

 

 

 

Jan Boon is een ondernemer met ruim 30 jaar ervaring in marketing, verkoop en communicatie. Hij noemt het acquisitie. Na ruim 20 jaar als organisator, PR man, verkoper, manager en ondernemer gewerkt te hebben, heeft hij in 2007 heel bewust voor gekozen business coach en trainer te worden. Meer informatie over Jan en zijn trainingen vind je op zijn website: www.deacquisitiecoach.nl.


AANMELDEN ALS LID
Als je jezelf met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan het via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS één of meerdere introducés meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.


AANMELDEN ALS NIET LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier. Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Tijdstip: 19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).

Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 80,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!