Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Workshop Visueel communiceren – door Janneke de Boer-Boleij

In onze werkomgeving ontbreekt het niet aan tekst. Maar wie zit er te wachten op een PowerPoint vol tekst, een vergaderverslag van vijf kantjes of een ellenlange e-mail? Dat kan ook anders: door visueel te communiceren. Dat is leuker, efficiënter, en je komt veel sneller tot de kern.

Waar te beginnen, als je visueel aan de slag wilt?

De workshop

In deze workshop boor je een creatieve bron aan, die iedereen in zich heeft. Iedereen kan tekenen! Het gaat niet om mooi, maar om duidelijk. Tekenen als communicatiemiddel, dus. Tijdens de workshop leer je hoe je met een paar simpele lijnen álles (!) kunt tekenen wat je maar wilt.

Wat kun je verwachten van de workshop Visueel communiceren?

✓ Je leert hoe je eenvoudig zowel concrete als abstracte begrippen visueel maakt.

✓ Je leert hoe je jouw tekening een professionele uitstraling geeft.

 ✓ Je leert hoe je je visual gemakkelijk digitaliseert.

 ✓ Je leert hoe je dit kunt toepassen in jouw eigen werk of studie, bijvoorbeeld om een presentatie te ondersteunen of om je gedachten helder te krijgen.

In de workshop ga je lekker aan de slag met papier en stiften. Je gaat naar huis met praktische tips, zodat je het geleerde direct kan toepassen. Zo heb je gegarandeerd plezier in je werk! En – last but not least – de informatie die je overbrengt, blijft veel beter hangen.

Janneke de Boer-Boleij

Janneke de Boer-Boleij werkte jarenlang als redacteur en tekstschrijver, en merkte dat ze creativiteit en dynamiek miste in haar werk. Ze zag tijdens een training storytelling iemand live een visueel verslag maken, en raakte onmiddellijk geïnspireerd. Ze werkte stap voor stap toe naar een omslag in haar bedrijf, en richtte in 2017 “Kom tot de kern” op, voor krachtige visuele communicatie. Ze maakt nu live visuele verslagen, geeft workshops en coacht professionals om meer visueel te werken.

 

 

AANMELDEN WORKSHOP ‘Workshop visueel communiceren’
Wil je jezelf en eventuele introducés, aanmelden voor deze workshop (ook voor leden!) Dat kan via dit formulier

Leden van HVZ kunnen voortaan GRATIS één of meerdere introducés meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

Kosten voor niet-leden: € 20,00.
Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: 
Het Ondernemershuis
Prinsegracht 42-46 te Den Haag
Tijdstip:19:00 uur – 21.30 uur

Programma:
19.00 uur: inloop
19.30 uur: start programma
Na afloop is er een borrel.

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).