Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op woensdag 22 april organiseren wij weer een interessante ONLINE WORKSHOP “Het gezicht van je eigen zaak (zelf)portret fotografie voor ondernemers”.

In deze online workshop, Het gezicht van je eigen zaak: (zelf)portret fotografie voor ondernemers, gaan we sparren over beeld en zelfbeeld. Tijdens deze praktische en interactieve online zoom meeting gaan we zelf aan de slag met korte foto opdrachten. Hier bespreken we hoe je licht, perspectief en kader kan inzetten om jezelf passend en persoonlijk te portretteren. Houd je smartphone dus bij de hand, want we gaan lekker aan de slag met deze camera. Na de workshop krijg je handvatten mee om in de toekomst betere foto’s te maken van jezelf en anderen.

Over Vera Bos

Vera Bos is een Rotterdamse portretfotograaf. Zij gelooft in de kracht van beeld. Als zelfstandige ben je vaak zelf het gezicht van je bedrijf: maar hoe leg jezelf vast op een manier dat het je doelgroep aanspreekt en je jezelf er ook in herkent?


AANMELDEN ALS LID
Als je jezelf als lid met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan dit via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS introducés meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

AANMELDEN ALS NIET-LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier.
Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen.
Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tijdstip: 19:30 uur start het programma online.


Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 120,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!

Graag tot woensdag 22 april!Bestuur Haagse Vrouwenzaken