Bij deze workshop gaan we aan de slag met JOUW vraag! Ja, je leest het goed: iedereen komt aan bod bij deze durf-te-vragen-aan-tafel-sessie.

Durf je geen vraag te stellen? Of heb je geen vraag? Geen probleem, wij geven je de tools om toch aan de slag te gaan met je vraag.

Het gesprek is geïnspireerd op de methode “durftevragen” van Womeninc., een landelijk netwerk voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken.

Inhoud workshop
Tijdens de bijeenkomst gaan Loes Van der Wolf en Barbara Rijskamp het netwerkgesprek faciliteren. Daarvoor stellen ze de volgende tools beschikbaar:
– een draaiboek
– een wekker/timer
– post-its
– pennen
– netwerkkaart

WORKSHOPSBEGELEIDERS:

Barbara Rijskamp is in 2012 gestart met haar eigen belastingadviespraktijk. Zij kwam al snel na de start via de Waarmaakdag in aanraking met het fenomeen ‘durf-te-vragen’. Zij was een van de waarmakers in Alphen aan den Rijn, Leiden en op het durftevragenfestival in Maarssen. Doelstelling van de waarmaakdag is dat starters in een dag kennis maken met alle vormen van hulp die je kan gebruiken als startende ondernemer. Zo ook dus belastingadvies. En dat begint met het stellen van de juiste vraag.

 

Loes van der Wolf is adviseur gezondheid en NLP coach (MSc). Zij is een netwerker pur sang met een warme passie voor mensen, bedrijven en projecten. Zij heeft een strategisch oog voor mensen, marketing, communicatie en organisaties. Ze is een echte veranderaar. Haar manier om te werken aan heldere doelen vertaalt zich in duidelijk meetbare resultaten. @Praktijkderodekamperfoelie.nl.

 

 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in voor deze workshop!

AANMELDEN ALS LID
Als je jezelf met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan dit via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS één introducé meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

AANMELDEN ALS NIET-LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier. Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Tijdstip: 19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).

Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 120,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!