Op 25 november 2015 heeft Marian Koekoek de workshop ‘Hoe je money mindset je succes bepaalt’ gegeven.

Steeds meer vrouwen kiezen voor een bestaan als freelancer of ondernemer, maar wat bepaalt hun succes? Volgens experts hangt 90% van het succes van ondernemers af van hun ’money mindset’ oftewel hun aangeleerde overtuigingen over geld. Wat zijn jouw opvattingen over geld? Zijn ze ondersteunend of belemmerend? Kortom: hoe belangrijk is jouw ‘money mindset’ voor jouw business?

In deze workshop gaan we in op veel voorkomende overtuigingen van vrouwen die groei blokkeren. Hoe kunnen we die veranderen? We doen dit aan de hand van praktische oefeningen en sluiten af met de ‘Money Mindset Quiz’. Deze quiz geeft je inzicht in de vraag op welk gebied jouw ‘money mindset’ belemmeringen liggen.  De  bonus is een gratis ‘discovery sessie’ met Marian. Ze  helpt je om je belemmerende overtuigingen om te zetten in overtuigingen die je verder helpen in je business.

‘Money mindset’ vormt de eerste stap in de “BIZZ Road Map: van idee naar groei”. De “BIZZ Road Map’ is een stappenplan dat Marian heeft ontworpen waarmee ondernemers meer groei kunnen realiseren. Het is gratis te downloaden via: http://bizzroadmap.nl/index.php/download-de-bizz-road-map.
BIZZ Road Map is een stappenplan – speciaal voor vrouwelijke ondernemers – dat leidt naar groei en succes.

Hoe kan de BIZZ Road Map JOU helpen?

  • Het geeft 10 stappen aan om van een idee tot meer groei en winst te komen, zonder dat je harder moet werken
  • Je wordt bewust van je passie & talenten en hoe je die kan inzetten voor je ideale klant
  • Het maakt je bewust van de ontbrekende stukjes in jouw business plan
  • Leidt tot een nieuwe visie, nieuwe klanten en producten
  • Je gaat daadwerkelijk doen: je neemt actie!
  • Je gaat nieuwe doelen stellen voor jouw vernieuwende ideeën
  • Het leert je om je omzet en kosten in een financieel overzicht te zetten en je resultaat te bepalen
  • Het volgen van de stappen is leuk en inspirerend!

Marian Koek is financial coach en accountant. Daarnaast is ze Money Breakthrough Method® Certified Coach & NLP coach en trainer. In haar 15 jarig bestaan als freelancer en ondernemer heeft zij gewerkt voor het MKB (in binnen- en buitenland), de Rijksoverheid en diverse stichtingen. Haar boeddhistische levenswijze is de drijfveer voor haar ondernemerschap en missie en is altijd verweven in haar trainingen. Ze helpt vrouwelijke ondernemers om hun business en mindset te transformeren naar betere resultaten en meer voldoening.