Wist je dat vrouwen eigenlijk heel goede netwerkers zijn? Toch heeft netwerken voor hen vaak een negatieve bijklank. Vrouwen vinden het niet gemakkelijk om zichzelf daarin te profileren.

Dit hoeft niet zo te zijn. Want met de juiste ‘mindset’ en vaardigheden kunnen ook vrouwen meer profijt halen uit hun netwerk. Zie hiervoor het Draaiboek voor gespreksleiders van WomenInc: Aan tafel. Doel|Lef|Netwerk.
 
Inhoud workshop
Tijdens de bijeenkomst gaan HVZ-leden Elvira Heemskerk en Loes Van der Wolf het netwerkgesprek faciliteren, krijg je antwoord op de door jou gestelde vraag en leer je hoe je je netwerk voor je kunt laten werken.
 
Het gesprek is geïnspireerd op de methode “durftevragen” van Womeninc., een landelijk netwerk voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. Naast honderden andere vrouwen in Nederland, zijn Elvira en Loes officieel opgeleid als gespreksleiders van Womeninc.
 
Elvira Heemskerk 
Elvira is ondernemerscoach en trainer. Praktisch en resultaatgericht. Zij helpt vrouwelijke zelfstandige dienstverleners die (nog) worstelen met hun acquisitie om hun ‘authentieke’ verhaal te vertellen (ook op internet). Elvira leert vrouwen ‘stap voor stap’ om met eigentijdse slimme verdienmodellen meer klanten en een hogere omzet te bereiken. (www.succesvollepraktijken.nl)
 
Loes Van der Wolf 
Loes is adviseur gezondheid en NLP coach (MSc). Zij is een netwerker pur sang met een warme passie voor mensen, bedrijven en projecten. Zij heeft een strategisch oog voor mensen, marketing, communicatie en organisaties. Ze is een echte veranderaar. Haar manier om te werken aan heldere doelen vertaalt zich in duidelijk meetbare resultaten. @Praktijkderodekamperfoelie.nl