Op donderdag 17 oktober a.s. ben je van harte welkom bij een nieuwe netwerkbijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken.

We hebben een nieuwe activiteit bij HVZ: Op de zeepkist: iets voor jou?

Vind je het leuk om je bedrijf eens extra onder de aandacht te brengen? Wil je zichtbaar zijn of zichtbaarder worden? Oefenen met je verhaal vertellen en voor een groep staan? Grijp je kans en geef je op voor de zeepkist bij HVZ! Voorafgaand aan de workshop krijgt één vrouw de kans om op de zeepkist haar bedrijf te promoten en extra exposure te geven. Als je dan ook nog een leuke aanbieding voor de deelnemers hebt, dan wordt de kans op nieuwe klanten nog groter!

Hoe en wat: de zeepkist bij HVZ, maximaal vijf minuten vertellen over je bedrijf, mogelijkheid PowerPoint hierbij te gebruiken, flyers uitdelen en/of een leuke/interessante aanbieding doen.


Uiteraard hebben wij ook dit keer weer een geweldige workshop:

Je vrouwelijke factor, voor meer energie en succes!
Door: Vera Winkel 

Een verrassende en interactieve workshop, met humor en herkenning. Speciaal voor vrouwen van alle leeftijden die het leven VOLUIT willen leven, privé en zakelijk!

In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is de invloed van jouw vrouw-zijn, je vrouwelijke factor, en dus ook je cyclus, op je gedrag en dus op je werk en/of het leiden van je bedrijf?
  • Je leert de 4 vrouwen kennen die jij allemaal bent.
  • Hoe je jouw 4 vrouwen effectief inzet en zo gebruikt maakt van jouw kracht.

Na deze workshop weet je hoe je meer plezier en energie creëert in je leven, en kun je je vrouwelijke intuïtie vertrouwen en inzetten om je dromen waar te maken.

GEBRUIK JE VROUWELIJKE FACTOR!

Over Vera Winkel 

In 2012 ben ik gestart met Winkel in Ambitie  (www.winkelinambitie.nl). Onder die vlag geef ik trainingen en begeleid ik vrouwelijke professionals en vrouwen die een (nieuwe) professie willen vinden. Waarom vrouwen? Ik merkte bij mezelf en om me heen dat vrouwen een duwtje in de rug nodig leken te hebben. Ik zag zoveel potentie, en tegelijkertijd veel aarzeling om stappen te zetten, actie te nemen en zichtbaar te zijn. En daar wil ik iets aan doen.

De wereld zit namelijk te wachten op meer vrouwelijk leiderschap, op alle terreinen! En, belangrijker, ik ervoer dat vrouwen (net als ik zelf) vervulling willen, datgene wat ze goed kunnen graag willen uitdragen. Ik merkte echter dat reguliere begeleiding en hulpverlening vaak niet aanslaan bij vrouwen. Er zijn andere vormen en manieren nodig die wel aansluiten op de behoeften en denkwijzen van vrouwen. De Winkel in Ambitie methodiek blijkt succesvol en sluit naadloos aan. Ik blijf verdiepen en zal in 2020 een nieuwe dienst lanceren, uitsluitend voor vrouwen. De workshop van 17 oktober bij HVZ loopt hierop vooruit. Sneak preview dus!

AANMELDEN ALS LID

Als je jezelf als lid met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan dit via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS introducés meenemen.
Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

AANMELDEN ALS NIET-LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier.
Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tijdstip: 19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).


Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 120,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!

Graag tot 17 oktober! 
Bestuur Haagse Vrouwenzaken

Alle informatie is ook te vinden op www.haagsevrouwenzaken.nl