Haagse Vrouwenzaken is een warm en zakelijk netwerk waarbij altijd één onderwerp per bijeenkomst centraal staat. Daarvoor en daarna is er gelegenheid tot netwerken. Bij andere netwerkclubs gaat het er soms heel anders aan toe. Een Open Coffee is veel vrijblijvender en laagdrempeliger. BNI, een internationale netwerkclub, is daarentegen veel strakker en zakelijker.
 
Om een keer te ervaren hoe dat is om in een wat meer zakelijkere omgeving te netwerken maar wél in de warme en veilige omgeving van Hvz, organiseren wij op 23 november a.s. de “Netwerk workshop: pitches en zoekvragen”. 

Willeke van den Heuvel en Barbara Rijskamp begeleiden deze avond. Zij zijn allebei lid van BNI en zij gaan ons laten ervaren hoe we onze netwerkvaardigheden nóg effectiever in kunnen zetten.
 

 

 

 

Centraal in deze avond staan de 60 seconden pitches: in dus slechts 1 minuut vertel je wie je bent, wat je doet én (heel belangrijk!!) wat je zoekvraag is. Waar kun je hulp bij gebruiken? Met wie zou je graag in contact willen komen (binnen of buiten Hvz).
Zo heeft een paar jaar geleden een BNI’er gevraagd dat ze graag in contact wilde komen met Mark Rutte. En wie belde er die ochtend op? Juist, Mark had een personal trainer die ook bij BNI zat en zo is dat balletje gaan rollen.

Dus soms is jouw ideale klant slechts 1 telefoontje verwijderd. Je moet er gewoon om vragen. Daarom aan iedereen vooraf de huiswerkopdracht: bereid je pitch inclusief zoekvraag goed voor! Ook dien je – LET OP – tenminste 40 visitekaartjes mee te nemen. Die hebben we nodig; dus vergeet ze niet!