“Passie voor promotiespel” Een kaartspel om je business te promoten met Séphine Laros

Zomaar 5 vragen die langs zouden kunnen komen tijdens het Passie voor Promotiespel:

  1. Wat is de belangrijkste pagina van je website?
  2. Combineer jij je nieuwsbrief met een blog of vlog?
  3. Wat zet jij in je etalage?
  4. Hebben flyers nog zin?
  5. Hoe verleid jij?

Aan de hand van het kaartspel “Passie voor Promotie” komen ogenschijnlijke eenvoudige vragen en stellingen aan de orde waarover je gaat discussiëren. Je speelt meerdere rondes in kleine groepjes. Séphine begeleidt de groepjes, laat de deelnemers elkaar inspireren en geeft per ronde haar eigen tips mee.

Séphine steekt iedereen graag aan met haar passie voor promotie:

  • Iedereen enthousiast: inspirerend, lichtvoetig en verbindend.
  • Leuk om elkaar eens anders te leren kennen.
  • Leerzaam.

Ben je erbij?

Over Séphine

Séphine runt al 18 jaar haar bedrijf Albedo Communicatie en ze heeft passie voor promotie en hart voor mensen, dieren en onze planeet. Ze is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw en houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, branding, communicatie en social media continu bij. Séphine legt complexe zaken heel eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze denkt in doelen en doelgroepen. Ze ziet waar jouw kwaliteiten liggen. Deze combinatie van ervaring, kennis en inzicht in ieders uitdaging maakt dat de trainingen van Séphine worden gewaardeerd met rapportcijfers van 8 tot en met 10.

AANMELDEN ALS LID
Als je jezelf met eventueel introducés wilt aanmelden voor deze workshop, kan dit via dit formulier.

HVZ-leden kunnen voortaan GRATIS één introducé meenemen. Een introducé is iemand die nog niet eerder op een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken is geweest.

AANMELDEN ALS NIET-LID
Als niet-lid kun je je aanmelden via dit formulier. Kosten voor niet-leden zijn € 20,00. Graag per omgaande hier betalen.

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Deze betaling is tevens de factuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Tijdstip: 19:00 uur ontvangst en 19:30 uur start het programma
Locatie: Het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 42-46, Den Haag

Routebeschrijvingroute
Parkeren: voor de deur op de Prinsegracht geldt een maximale betaalde parkeertijd van 2 uur. In de Houtzagersingel, op de Zuidwal en de zijstraten daarvan geldt een onbeperkte betaalde parkeertijd (dit is op ca. 5 min. loopafstand).

Lid worden van Haagse Vrouwenzaken
Een losse workshop bezoeken kost € 20,00. Voor slechts € 120,00 per jaar kun je maar liefst 8 bijeenkomsten (inclusief netwerkborrels) bezoeken én de jaarlijkse kerstbijeenkomst (exclusief voor leden).
Meld je hier aan!