Bij Haagse Vrouwen Zaken pitchen we iedere bijeenkomst. In onze pitch vertellen we kort wie we zijn en wat we doen.

Niet iedereen vindt het even leuk om te pitchen. En het gaat ook niet iedereen even goed af. Toch is een goede pitch een mooi hulpmiddel om jezelf te laten zien. Bij ondernemersnetwerken, op de buurtbarbecue en in de kroeg. Want klanten… ja, die vind je overal!

In de workshop Sparkling Pitch van 17 april jl. van HVZ-lid Bernadette Vrijling, coach en trainer Personal Branding, gingen we actief aan de slag met onze eigen pitch. Maar op een andere manier dan gebruikelijk…
We zoomden echt in op onze unieke toegevoegde waarde en geven daar kleur en geluid aan! Natuurlijk lieten we onze persoonlijke, nieuwe sprankelende pitch meteen aan elkaar zien en geven en ontvangen we er feedback op.

Zet jezelf in de spotlights! Op een manier die echt bij jou past. Na deze workshop hebben wij een goede pitch voor onszelf geschreven, geoefend en hier feedback op gekregen.

Over Bernadette:

Bernadette Vrijling helpt ondernemers en werkzoekenden hun authentieke Personal Brand vinden, zodat zij zichtbaar en vindbaar worden. Zij is nu bijna 30 jaar zelfstandig ondernemer vanuit haar bedrijf www.aserto.nl en geeft sinds 5 jaar ook workshops en Personal Brand coaching. Een slimme speurtocht naar jouw persoonlijke Personal Brand is vaak heel verrassend en inspirerend. Daarnaast denkt zij graag met je mee, en kun je van haar ook kritische feedback en tips verwachten.