Bijeenkomsten en bestuur

Na een goed bezochte openingsbijeenkomst op 15 april 2015 is Haagse Vrouwenzaken dit jaar gegroeid van 0 leden in april naar 16 leden in mei en HVZ-LOGO-01-300x173sluiten we het jaar af met 32 leden. Een mooi resultaat! Voor 2016 hebben we de ambitie uitgesproken om van 32 leden naar 60 leden te gaan!

Om dit (mede) te kunnen realiseren worden de website, nieuwsbrief en inzet van social media geprofessionaliseerd. Gerdien van Druten gaat dit voor ons doen. Zij ondersteunt coaches, adviseurs, trainers en therapeuten met online marketing (Gerdiensten).

In 2015 zijn er naast de openingsbijeenkomst vijf bijeenkomsten georganiseerd met de thema’s “Charisma kun je leren” (28 mei), “Effectief leiderschap volgens Stephen Covey” (6 juli), “Slimme verdienmodellen voor vrouwen” (8 september), “Hoe scoort je website hoog in Google” (13 oktober) en “Hoe je money mindset je succes bepaalt” (25 november). En als bonus een kerstbijeenkomst op 18 december exclusief voor de leden.

Gemiddeld bezochten 26 vrouwen de bijeenkomsten waarvan steeds rond de acht losse deelnemers.

De bijeenkomsten werden gehouden in de sfeervolle kantoorvilla van Van Ede & Partners, een loopbaan, coaching en outplacementbureau, aan de Tapijtweg 2 te Den Haag. Ook in 2016 zullen de bijeenkomsten daar weer plaats vinden.

Van Ede & Partners

 

In 2015 heeft het bestuur zes keer vergaderd; in december heeft zij een ‘Heidag’ gehouden. Het bestuur bestaat uit: Heleen van Luijn (voorzitter), Annet  Delsman (secretaris), Jane Bissumbhar (penningmeester), Nermina Bric (algemeen lid) en Elvira van Heemskerk (algemeen lid). Daarnaast hebben nog  twee vrouwen belangstelling voor een bestuursfunctie.

Waar staat Haagse Vrouwenzaken voor?

Wij willen een duurzaam netwerk zijn waarin langdurige persoonlijke relaties ontstaan tussen de leden. Dit als tegenhanger voor de talloze Open Coffees die een vluchtiger karakter hebben. Wij geloven namelijk dat een zakelijk, maar warm netwerk, de beste basis vormt om verder te groeien. Zowel commercieel, persoonlijk en maatschappelijk.

Netwerken is leuk en nuttig, maar Haagse Vrouwenzaken gaat ook voor de inhoud en kennisuitwisseling. Daarom kiezen we voor interactieve workshops en lezingen over interessante thema’s van 1 tot 1 ½ uur per bijeenkomst.

Data en thema’s bijeenkomsten 2016

De volgende bijeenkomst “Succesvol en overtuigend verkopen” is op 21 januari. De overige bijeenkomsten in 2016 zijn:

maandag 29 februari
woensdag 6 april
dinsdag 17 mei
maandag 27 juni
donderdag 1 september
woensdag 12 oktober
dinsdag 22 november

Vastgestelde thema’s voor 2016 zijn: Video marketing, De gunfactor, Onderhandelen, Acquireren voor de lol, De coöperatie, De goede nieuwsbrief en Branding.