Namens het Haags Ondernemershuis nodigen we je hierbij van harte uit voor de 4e editie van de Haagse Ondernemersweek in het Haags Ondernemershuis van 24-28 oktober aan de Vaillantlaan 154.
Op vrijdag 28 oktober tijdens de Coffee Pitch (van 9.00-12.00 uur) geeft Haagse Vrouwenzaken een workshop “Creating Value Cards. Spelenderwijs aan je bussiness werken”. Dus wie deze workshop op 1 september jl. tijdens een bijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken heeft gemist of nogmaals wil deelnemen, is van harte welkom!

Ook ben je al op maandag 24 oktober vanaf 8.30 uur van harte welkom in het Ondernemershuis bij de officiële opening van de Ondernemersweek om 9.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken. Ook ben je die dag vanaf 10.00 uur welkom om deel te nemen aan de eerste workshop “Financiële dienstverlening voor ondernemers” verzorgd door de gemeente Den Haag.

Het volledige programma van de Haagse Ondernemersweek vind je hier: flyer Haagse Ondernemersweek

In verband met de voorbereidingen verzoeken wij je vriendelijk aan het Haags Ondernemershuis door te geven of en met hoeveel personen je aanwezig zal zijn op maandag 24 oktober.

Dat kan via deze link of mail naar info@haagsondernemershuis.nl of telefonisch op 070-389 81 86.

Met ondernemende groeten,
ook namens het hele team van het Haags Ondernemershuis

logo-haags-ondernemershuis