Op dinsdag 5 maart  was een nieuwe netwerkbijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken. We hadden een leuke workshop: Van site tot sale – over Online acquisitie.

Je hebt natuurlijk een website en je doet “iets” op social media. Maar… levert het je ook klanten op? Of kost het alleen maar tijd en energie?

Is jouw website een online folder, waar alleen op staat wat je doet? En plaats je leuke quotes? Dat kan anders. En met meer rendement.

Jan Boon, de acquisitiecoach liet zien hoe je klanten kunt krijgen door slimmer gebruik te maken van internet. Over je site, social media strategie en jouw “Funnel”. Hij liet zien hoe je Instagram, Facebook en andere Social Media platforms kunt inzetten om je bedrijf op de kaart te zetten? 

Jan Boon is een ondernemer met ruim 30 jaar ervaring in marketing, verkoop en communicatie. Hij noemt het acquisitie. Na ruim 20 jaar als organisator, PR man, verkoper, manager en ondernemer gewerkt te hebben, heeft hij in 2007 heel bewust voor gekozen business coach en trainer te worden. Meer informatie over Jan en zijn trainingen vind je op zijn website: www.deacquisitiecoach.nl.