Veel ondernemers gebruiken LinkedIn om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar doe je dat wel effectief? Laat je geen kansen liggen? In de workshop Beter netwerken met LinkedIn leer je hoe je LinkedIn optimaal inzet.

Inhoud workshop
Gebruik jij LinkedIn al effectief voor de groei van je bedrijf? Tijdens de workshop leer je wat de mogelijkheden zijn binnen dit zakelijk netwerkplatform om jezelf meer zichtbaar te maken en ook je vindbaarheid te verbeteren. Uiteraard met als doel om meer klanten via LinkedIn aan te trekken. Dat dit via LinkedIn heel goed kan, blijkt wel uit het onderzoek van Hubspot, dat aangeeft dat je via LinkedIn tot 4x toe meer leads genereert dan Facebook of Twitter. Zonde dus om dit zakelijk netwerk links te laten liggen! Na deze workshop weet jij gegarandeerd of dit platform voor jou van toegevoegde waarde kan zijn!

Over Masja Slootweg
Masja Slootweg is LinkedIn businesscoach voor ondernemers en ondersteunt hen in het opzetten van een juiste LinkedIn strategie zodat ze zonder (koude) acquisitie klanten aantrekken. De klanten moeten jou vinden! En daar hoort bij dat jij je als expert in jouw vakgebied gaat profileren en uiteraard dat je gevonden wordt. Zij gebruikt daar haar LinkedIn N.E.T.W.E.R.K.-methode voor. Een methode die zowel bij haar klanten als haar zelf voor een enorme omzetboost heeft gezorgd! Wil je meer over Masja weten? Bezoek dan haar website www.linkedinvoorondernemers.nl

 

De presentatie die zij gaf, vind je hier:

Workshop Haagse Vrouwenzaken Masja Slootweg 29 juni 2017