Op maandag 9 september a.s. ben je van harte welkom bij een nieuwe netwerkbijeenkomst van Haagse Vrouwenzaken.

We hebben ook dit keer een interessante workshop: “SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) – Tips voor je website“. Vincent van Brakel gaat deze workshop geven.

Veel ondernemers hebben een website en laten het daarbij. Zonde, een website is zo veel meer dan alleen een online visitekaartje. Zoekmachine optimalisatie/Search Engine Optimization (SEO) wordt ingezet om websites op een natuurlijke manier hoger in de zoekresultaten van online zoekmachines te krijgen. Hierbij worden geen advertenties gebruikt.

Het toepassen van SEO is een proces. Er moet structureel aandacht aan besteed worden om resultaten te boeken. Tijdens de workshop SEO zullen de drie pilaren van SEO, techniek, content en linkbuilding, behandeld worden. Na ieder onderdeel wordt gekeken hoe deze technieken toegepast kunnen worden op de eigen onderneming, op de eigen website. Aan het einde van de workshop zal iedere deelnemer niet alleen bekend zijn met termen als SERP, bounce rate, meta beschrijven en keywords, maar weten deelnemers ook hoe ze deze kunnen toepassen om meer omzet te behalen vanuit de website.

Over Vincent van Brakel

Als zzp’er helpt Vincent ondernemers uit Den Haag en omstreken met het behalen van meer resultaat op het gebied van online marketing. Kijk voor meer informatie over Vincent op de website van zijn onderneming: Chent Creative.