Saskia Bultman-Beele zal de workshop ‘Talent is zeg maar echt mijn ding’ verzorgen. Onderstaand lees je meer over deze workshop.


Mr. Saskia Bultman-Beele

Iedereen heeft talenten. Maar je bent je er vaak niet van bewust. Dat is logisch want voor jou zijn de talenten die je hebt helemaal niet zo bijzonder. Ze zijn voor jou vaak zelfs onzichtbaar. Andersom werkt het ook zo: vaak zie jij wel de talenten in andere mensen maar zijn ze zich er zelf niet van bewust. We zijn van nature geneigd om ons te focussen op het verbeteren van onze zwaktes. Commentaar op waar we niet goed in zouden zijn, blijft ons het langste bij en kan ons zelfs verlammen.

Dat je talenten hebt, wil nog niet zeggen dat je er ook daadwerkelijk wat mee doet. Daarom is het zo waardevol als iemand anders jouw unieke talenten ziet en ze ook als zodanig benoemt. Zodat je als het ware een spiegel voorgehouden krijgt. En erachter komt waar je goed in bent en hoe je daarnaar het beste kunt handelen. Dat betekent ook dat je effectief moet leren omgaan met de activiteiten waarin je minder goed bent.

Workshop “Talent is zeg maar echt mijn ding”
Heb je je altijd al afgevraagd wat jouw unieke talenten zijn?
Heb je ook het gevoel dat je je talenten nog onvoldoende benut?
Zou je nog meer willen werken vanuit je talenten, zodat je veel gerichter kunt focussen op wat wel werkt in plaats van wat niet werkt en veel energie kost?

Kom dan naar de interactieve workshop: Talent is ‘zeg maar’ echt mijn ding.
In deze workshop krijg je inzicht in je talenten. Onder begeleiding van Saskia Bultman-Beele van Legally Personal ga je in een talentgesprek elkaar een talentspiegel voorhouden. Na afloop van de workshop heb je een goed beeld van je talenten en heb je bruikbare tips en handvatten gekregen om deze voor jou unieke talenten optimaal in te zetten binnen je werk en privé.

Saskia Bultman-Beele
Saskia Bultman-Beele is haar loopbaan begonnen in de juridische wereld. Als voormalig advocaat arbeidsrecht heeft ze geadviseerd in honderden arbeidsconflicten. De ene keer trad ze op voor werkgever, de andere keer voor werknemer. En telkens merkte ze weer dat ze te laat werd ingeschakeld. Ze kwam erachter dat het grootste deel van de arbeidsconflicten in een eerder stadium voorkomen had kunnen worden als de spanningen in de arbeidsrelatie eerder waren herkend en erkend.

Nu helpt Saskia werknemers, teams en organisaties om alles uit de arbeidsrelatie te halen wat erin zit door een focus op talentontwikkeling. Haar credo is: Work on your Job. Make your Job Work.


Website: www.legallypersonal.nl
E-mail: info@legallypersonal.nl
Tel.nr.: 06-28 58 2587