Wij zijn al lid!

Susan de Boer | Susan de Boer Communicatie

Als journalist/tekstschrijver en redacteur zorg ik ervoor dat verhalen van mensen en organisaties goed over het voetlicht komen. Dat doe ik door bij het schrijven en redigeren altijd voor ogen te houden welke informatie de lezer nodig heeft om het verhaal te begrijpen zoals het is bedoeld. Een goed artikel geeft antwoord op de vragen die bij de lezer leven. Ik schrijf artikelen voor tijdschriften en websites en werk mee aan magazines, brochures en boeken. Dat doe ik vooral voor onderwijsorganisaties en zelfstandige professionals. Zo schrijf ik momenteel samen met een jeugdpsychiater een boek over ervaringen uit zijn praktijk. Wanneer iemand een tekst nodig heeft – van artikel tot boek – kan hij of zij bij mij terecht! Haagse Vrouwenzaken is voor mij een belangrijk netwerk, omdat ik hier van gedachten kan wisselen over het ondernemerschap en nieuwe inzichten kan opdoen. Website www.susandeboer.nlTelefoon: 070 3643813 / 06 51425644. Mail: info@Susandeboer.nl.

Jeanette Neumann | Farm de Beauty

Gereduceerd tarief voor leden van Haagse Vrouwenzaken! Specialistische expertises:
✓ Permanente Make-up 3 D Hairstrokes (heel natuurlijk)
✓ Bindweefselmassage
✓ Biologische huidverbetering met een Softlaser van Pascaud
✓ Verwijderen van pigment vlekken door een laser
✓ Algehele schoonheidsbehandelingen waaronder ook Acne vergoed door zorgverzekeraar.
www.farmdebeauty.nl
Tel: 06-51118924 / 070-3650 258
mail: welkom@farmdebeauty.nl

Barbara Rijskamp |Rijskamp Fiscaal

Mijn naam is Barbara Rijskamp.WAT IK DOE: Ik help zowel ondernemers als particulieren hun optimale belastingpositie te bereiken door hen te voorzien van belastingadvies.
WAT MAAKT ME ONDERSCHEIDEND: Ik geef helderheid in belastingzaken. Ik houd me bezig met financiele planning en sta clienten bij in belastingprocedures.
HOE HET WERKT: We beginnen met een fiscale check. Afhankelijk van de situatie zal bekeken worden wat daarna de beste manier van aanpak is. KLAAR VOOR EEN GESPREK? Voel je vrij om me te mailen op barbara@rijskampfiscaal.nl, bezoek mijn website www.helder-in-belastingen.com of bel me rechtstreeks op 06-30517641.

Heleen van Luijn | NIOP

Heleen van Luijn is voorzitter van Haagse Vrouwenzaken.Zij heeft in 2011 het Nederlands Instituut voor Onderzoek en Promotiebegeleiding (NIOP) opgericht (www.promotiebegeleiding.nl). Het NIOP biedt extra begeleiding bij het schrijven en/of starten van een proefschrift in dienst van een universiteit, hogeschool of in eigen tijd. Het NIOP initieert zelf ook onderzoek en begeleidt ook niet-promovendi, (maatschappelijke) instellingen en bedrijven bij de opzet en uitvoering van onderzoek. Voor meer informatie en contact: HeleenvanLuijn@promotiebegeleiding.nl of bel: T. 06 20417693 of zie: www.promotiebegeleiding.nlDr. Heleen van Luijn studeerde Cultuur- en Godsdienstpsychologie en Filosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring als onderzoeker, universitair docent en onderzoeksmanager aan diverse (Nederlandse) universiteiten en onderzoeksinstellingen. In 1996 is zij gepromoveerd op onderzoek naar een ambivalente kinderwens bij vrouwen. Zij heeft gewerkt voor de Universiteit van Tilburg (UvT), de Vrije Universiteit (VU), de Koninklijke Academie voor Wetenschappen (KNAW), het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en de Roosevelt Academy. Ook werkte zij als research fellow op de afdeling Sociale Geneeskunde van Harvard University. In al deze functies heeft zij studenten, onderzoekers en promovendi begeleid bij het doen van onderzoek.

Gretha te Velde |Te Velde  Bouwmanagement en -consultancy

Te Velde Advies is een bureau voor bouwmanagement en -consultancy dat projecten voor u management vanuit uw perspectief: betrokken, feitelijk en met verstand van zaken. De kracht van Te Velde Advies ligt in de korte lijnen en de sterke klantgerichtheid. En zeker ook in de gedrevenheid om projecten tot een goed einde te brengen.
Kijk voor meer informatie op de website www.teveldeadvies.comMail: gretha@teveldeadvies.com.

Berdine Segers | Trainingsacteren

Berdine Segers is een ervaren senior trainingsactrice en ondersteunt al 15 jaar trainers en coaches in hun trainingen en coachingstrajecten.
Ze is vrolijk en spontaan, stelt zich flexibel en dienstbaar op. Ze wordt vaak door opdrachtgevers terug gevraagd omdat de samenwerking prettig en gelijkwaardig is. Ze levert iets extra's wat de trainingen verdiept en nog effectiever maakt. De cursisten waarderen de veilige sfeer die gecreëerd wordt waardoor men durft te oefenen en te leren. Het geleverde gedrag is altijd zorgvuldig en op maat.
De feedback na het rollenspel is professioneel en opbouwend.
Vraag de hand-out met 5 interactieve werkvormen aan op mijn website:

www.trainingsacteren.info. Mailadres: berdine@trainingsacteren.info. Telefoonnummer: 06 - 28151067.

Elvira Heemskerk | Succesvolle Praktijken

Ik ben Elvira Heemskerk, bevlogen coach/trainer, vriendin, zus en moeder van twee fantastische zonen. Mijn carrière begonnen als ICT-consultant bij diverse multinationals en de afgelopen 15 jaar als coach/trainer in de arbeid- zorg- en welzijnssector. Inmiddels enkele jaren bekend met een eigen coachbureau op het gebied van neuro-coaching en (online) ondernemerscoaching. Gespecialiseerd in strategische innovatieve marketing en het werken met slimme verdienmodellen.
Mijn missie: Zoveel mogelijk zelfstandige coaches en trainers, in het bijzonder vrouwelijke professionals die het doen van acquisitie lastig vinden, helpen aan een ‘ijzersterk’ verhaal en ervoor te zorgen dat zij met hun kwaliteiten:
✓ meer mensen kunnen helpen
✓ gemakkelijker nieuwe klanten krijgen
✓ een blijvend lucratief bedrijf creëren met ‘eigentijdse’ verdienmodellen.T (0) 6 - 42 999 690
www.missies.nl mail: e.heemskerk@missies.nl

Resie Kuppens |Kuppens Consultancy

Met subsidie meer mogelijk!
Mijn naam is Resie Kuppens en ik ben er van overtuigd dat met subsidie meer mogelijk is voor organisaties en ondernemers. Ik help subsidies of donaties van fondsen te verkrijgen door concrete aanvragen te realiseren. Mijn motto bij subsidieaanvragen is: hoe concreter, hoe beter!
Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en na mijn afstuderen heb ik gewerkt voor de Hartstichting en ZonMw. Meer dan 25 jaar werk ik in de wereld van preventie, zorg en welzijn, waarvan ruim 15 jaar in de subsidiewereld. In alle fasen van een subsidietraject heb ik gewerkt. Daarom ben ik ook uitstekend inzetbaar als ondersteuner in een subsidietraject bij een fonds of subsidieverlener. Als adviseur bij subsidietrajecten help ik met heldere en haalbare trajecten. Graag denk ik mee met de klant om samen het beste uit het project of programma te halen voor goede resultaten die (maatschappelijk) relevant zijn. Door mijn jarenlange ervaring met projectmatig werken, zie ik snel waar kansen liggen. Ik ondersteun, geef advies, coördineer, begeleid verbetertrajecten, geef workshops en cursussen. Een oriënterend gesprek is gratis. Daarin kan ik nagaan hoe ik u kan helpen bij een subsidietraject.
Voor meer informatie:www.kuppensconsultancy.nl e-mail: kuppensconsultancy@gmail.comtelefoon: 015-3618200

Riet de Vlieger | Image Companion

Ik werk met hoogopgeleide introverte vrouwen met een bêta achtergrond, die heel goed zijn in hun vak. Er is alleen één ding: ze voelen zich vaak anders. Dat maakt dat ze zichzelf terughouden tijdens vergaderingen en bijeenkomsten. Dat maakt dat ze vaak niet op waarde worden geschat, en zo belangrijke kansen missen.Ik zorg ervoor dat deze vrouwen zichtbaar worden en zich profileren op een manier die ze past, en waarbij ze zichzelf kunnen blijven. Via het aanscherpen van hun non-verbale communicatie leren ze zichzelf stevig neer te zetten op een rustige manier.

Meer weten? Ik bied leden van Haagse Vrouwenzaken een gratis mini-sessie via Skype voor input op een persoonlijk vraagstuk op het gebied van personal branding, zelfpresentatie en zichtbaarheid. Maak een afspraak door me een e-mail info@imagecompanion.nl te sturen en een afspraak hiervoor in te plannen. Ik help je graag verder. Of kom een keer koffie drinken in Alphen aan den Rijn.

Judith Madigan | BrandOutLoud

“There are many causes in the world, but only few get their message across well. We believe powerful imagery is the key to successful communication.”BrandOutLoud is een creatief communicatie bureau voor maatschappelijke organisaties, gespecialiseerd in op-maat-gemaakte merk en communicatie middels de kracht van ‘visual storytelling’. Maatschappelijke of sociale impact daar ligt onze oorsprong. Van kleine lokale initiatieven tot internationale ontwikkelingsorganisaties. Wereldwijd. Maar ten alle tijden zijn het de mensen, die ons inspireren. Hun ervaringen en drijfveren. Verhalen raken mensen. Die emotie overbrengen is onze drijfveer. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij verschillende organisaties wereldwijd met o.a. concepten, campagnes, fotografie, video producties. Onze ijzersterke ‘visuals’ met inhoud zijn ons visitekaartje. We hebben een eigen unieke stijl, waarbij we altijd mensen respectvol en in hun kracht portretteren. En dit doen wij dagelijks met een grote dosis verantwoordelijkheid, aandacht en zorg! Mail: judith@brandoutloud.org.

Celine Timmerman |CT Journalistiek & Organisatie

Wie op zoek is naar:
- een enthousiast journalist/tekstschrijver die weet hoe je een goed opgebouwd verhaal moet schrijven;
- iemand die écht luistert naar geïnterviewde, maar ook kritisch is;
- en iemand die inspirerend schrijft, in plaats van met een cynische of zure ondertoon;
is bij mij aan het goede adres! Als journalist heb ik ruim tien jaar ervaring op het gebied van tekstproducties: van (human interest) interviews tot portretten en reportages. Ik schrijf teksten op aanvraag en geef workshops en presentaties. Ik ben in 2016 voor mijzelf begonnen na bijna acht jaar fulltime vast in dienst bij het AD te hebben gewerkt.Daarnaast ben ik in te huren als eventplanner; organiseren is mijn tweede natuur. Van (bedrijfs)borrels tot feesten en van bruiloften tot jubilea. Tijdens het plannen van een evenement neem ik het voortouw, niet in de laatste plaats met mijn enthousiasme. Zodra de grote dag daar is, neem ik een stapje terug naar de achtergrond, om jou en de gasten te laten genieten waar ik al die tijd (uiteraard in samenspraak) mee bezig ben geweest: een geslaagd evenement. Mail: info@celinetimmerman.nl.

Bernadette Vrijling | Aserto

Ik help ondernemers en werkzoekenden hun authentieke Personal Brand vinden, zodat zij zichtbaar en vindbaar worden.
Door samen op zoek te gaan naar jouw Personal Brand, openen jouw ogen zich met een frisse blik op jouw eigen specifieke bijdragen, kenmerken en ‘gekke’ dingen. Kenmerken van jezelf waar jij vaak overheen kijkt en die voor anderen van grote waarde zijn. Zodra je jouw Brand helder hebt, ligt jouw doelgroep ook voor de hand. En kun je deze doelgroep gericht benaderen. Maar nog veel vaker werkt het andersom… als jij zichtbaarder wordt, kunnen anderen JOU VINDEN. En daarmee sla je een tijdrovend en stressvol acquisitie traject vaak geheel of gedeeltelijk over. Ze komen jou vragen, hoe heerlijk is dat? Ik help je via workshops en Personal Brand coaching. Deze slimme speurtocht naar jouw Personal Brand is vaak voor ons beiden heel verrassend en inspirerend. Daarnaast denk ik graag met je mee, en kun je van mij ook kritische feedback en tips verwachten. Maak snel een afspraak en mail mij bernadette@aserto.nl.Voor meer informatie www.aserto.nl. Joan Maetsuyckerstraat 76, 2593 ZM Den Haag. Telefoon: 06-43055434.

Renny Wiegerink | Auryn Acupunctuur & Advies

Ik help vrouwen met het verbeteren en actief zorg hebben voor hun gezondheid. Vrouwen met veelal klachten, vragen en ziekte rond hun vrouwelijke gezondheid. Als vrouw wil je zo energiek en gezond mogelijk in het leven staan. Je persoonlijke bijdrage leveren in de rollen en situaties die jij belangrijk vindt. Dat gaat niet altijd vanzelf. Elke vrouwelijke levensfase kent haar eigen uitdagingen: van een eerste menstruatiecyclus, kinderwens of zwangerschap tot de overgang op latere leeftijd. Soms heb je hulp nodig. Klachten of ongemak, je niet energiek, niet happy voelen geven dat aan. Ik bied die hulp met acupunctuur en persoonlijk advies. Op een natuurlijke manier, door het zelfherstellend vermogen van de mens aan te spreken. Voor een blijvende verbetering van jouw gezondheid. Dat vind ik belangrijk. www.auryn-acupunctuur.nl. Mail: info@auryn-acupunctuur.nl.

Franciska Ottens | Omgevingscoaching

Ik help vrouwen aan rust en ruimte in hoofd en huis. Zodat zij lekkerder in hun vel zitten, meer grip hebben op hun leven en beter bestand zijn tegen drukte en stress.Wat we voelen, denken en doen wordt sterk beïnvloed door onze fysieke omgeving. Veel meer dan we beseffen!
Als ervaren omgevingscoach, interieurarchitect en professional organizer help ik je ontdekken wat jouw fysieke omgeving met jou doet. En hoe jij je thuisomgeving of werkplek zo kunt aanpassen dat deze beter aansluit bij jouw (veranderende) behoeftes, gezondheid of omstandigheden.

Het is mijn kracht om binnen de bestaande mogelijkheden met vaak kleine veranderingen, weinig middelen en de aanwezige spullen veel te bereiken. De focus ligt daarbij op beleving, niet op vormgeving of smaak. Mijn werkstijl is informeel, praktisch en zonder poespas.
www.omgevingscoaching.nl. Telefoonnummer: 06-10359979 Mail: info@omgevingscoaching.nl.

Hende Bauer | Centrum voor Mindfulness
Het Centrum voor Mindfulnesss Den Haag werd in 2007 opgericht door Hende Bauer, psychotherapeut en mindfulnesstrainer. Bij het centrum worden degelijke, goed onderbouwde, en mooie trainingen aangeboden. Geschikt voor mensen die een fundamenteel andere benadering willen leren om rustige, mild, accepterend in het leven te staan.
Voor jachtige of gestreste mensen, voor hen die ‘in hun hoofd even” of piekeren, of gewoon, interesse hebben om bewuster in het leven te staan. Meer ‘erbij’ te zijn. meer te genieten, meer open te staan. Ook trainingen om zelf mindfulness te gaan geven.
Zie www.centrummindfulness.nl ook voor gratis materialen. Mail: info@centrummindfulness.nl.

Merlijn Berkhout-Schippers | Cirkel van Afscheid
Als uitvaartbegeleider regel ik van A tot Z begrafenissen en crematies in de regio Haaglanden. Ik begeleid, ontzorg en adviseer families en nabestaanden. Samen zorgen we ervoor dat hun dierbare een waardig en persoonlijk afscheid krijgt. Zodat het afscheid voor degene die achterblijven een dierbare herinnering vormt, wat helpt om weer verder te gaan. Trefwoorden: betrokken, eerlijk, persoonlijk en warm. Waarom voor mij kiezen? Door mijn rust breng ik rust, ik ben een éénpitter die de tijd voor je heeft, ik vind niet gauw iets gek en ik ben niet gebonden aan welk (verzekerings)bedrijf dan ook. Ook voor een voorgesprek ben je van harte welkom, in welke fase je je ook bevindt. Voor meer informatie en contact: merlijn@cirkelvanafscheid.nl | 06-17492776 | www.cirkelvanafscheid.nl

Thessa Lageman | Journalistiek, tekst en redactie
Mijn naam is Thessa Lageman. Ik ben een ervaren freelance journalist, tekstschrijver en schrijver van content marketing verhalen (artikelen die net zo lekker lezen als journalistieke stukken, maar dan in opdracht van een bedrijf of organisatie geschreven zijn).

Ik schrijf zowel in het Nederlands als Engels, vaak over maatschappelijke of sociale thema’s, zoals duurzaamheid en milieu, internationale ontwikkelingen en mensenrechten. Daarnaast schrijf ik over ondernemers, onderwijs, wetenschap, reizen, cultuur en technologie.

Dat doe ik voor bedrijfsmagazines, vakbladen, internationale media en andere publicaties. Voorbeelden van mijn klanten: The Guardian, BBC, de Europese Commissie, Facebook, Amnesty International, The Washington Post, Erasmus Alumni Magazine en diverse communicatiebureaus. Het liefst werk ik met klanten waar ik een langdurige en prettige relatie mee op kan bouwen.

Ik redigeer en verbeter ook al geschreven Nederlandse teksten. Ook maak ik regelmatig foto's bij mijn artikelen. Naast Journalistiek heb ik Arabisch en Midden-Oosten studies gestudeerd. Ik werk vanuit mijn kantoor Het ProjectenLab in het centrum van Den Haag of thuis in Scheveningen.

* Vragen? Ik hoor graag van je! info@thessalageman.com * Meer weten? www.thessalageman.com

Natasja Verkaik | Bliss Vitaliteit

Ik ben Natasja Verkaik van Bliss Vitaliteit. Ik begeleid vrouwen om zelfverzekerder in het leven te staan. Veel vrouwen voelen zich regelmatig onzeker en hebben last van belemmerende overtuigingen zoals:


* Ik ben niet goed genoeg

* Ik durf niet zichtbaar te zijn
* Ik ben lelijk
* Ik ben bang om te falen

Dat zorgt er voor dat je vastloopt en weerhoudt je ervan om gelukkig en succesvol te zijn. Ik help vrouwen om emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen écht los te laten zodat ze vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website www.blissvitaliteit.nl of neem contact met mij op via e-mail info@blissvitaliteit.nl of telefoon 06-48979840