top of page

ma 18 sep.

|

Den Haag

Kaderkwartet

Tijdens deze workshop spelen we in groepjes het Kwartetspel. Spelenderwijs ontdekken we hoe we op een natuurlijke manier kunnen groeien. De kaarten geven houvast, inzicht en werken verbindend.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kaderkwartet

Tijd en locatie

18 sep. 19:15

Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

Tijdens deze workshop laten we jullie kennismaken met het door onszelf ontwikkelde Kaderkwartet-spel.

  • De kaarten zijn eenvoudig van opzet en bieden daardoor de veilige grond om met anderen te praten over wat er speelt in jouw leven en/of onderneming.
  • Door met elkaar in groepjes te gaan kwartetten wordt een ieder uitgenodigd om spelenderwijs wat meer over zichzelf te vertellen.
  • De kaarten geven houvast, laten je tot inzicht komen, werken verbindend en laten zien waar jij op een natuurlijke manier tot groei kan komen.
  • In 8 verschillende kleuren worden met toegankelijke woorden en eenvoudige afbeeldingen de thema's van de gebieden benoemd.

Het Kaderkwartet is ontstaan vanuit onze eigen levenservaring en onze kijk en reflectie op de wereld om ons heen. Het maakt de weg naar groei zichtbaar en elk menselijk thema is binnen dit kader te duiden. Het is geschikt voor verschillende spel- en werkvormen en is zowel individueel als in groepsverband te gebruiken.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Link volgt spoedig.

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het Vreedehuis.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page