top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMerlijn Berkhout-Schippers

Workshop over intervisie

Intervisie als instrument voor verdere ontwikkeling en groei als ondernemer! Dat was het onderwerp voor deze inspirerende online workshop, verzorgd door Willeke Keyman op 26 mei 2021. Het hoe, wat, doel en met wie intervisie mogelijk is kwam aan bod. En ook de praktijk kreeg aandacht.Dat Willeke veel ervaring heeft met intervisie bleek al snel in deze workshop. Op een inspirerende en interactieve manier liepen we een aantal aspecten langs van intervisie en intervisiegroepen. Wat is je doelstelling en je wens met de intervisiegroep? Kies je mensen uit hetzelfde vakgebied of juist uit verschillende vakgebieden?


Een aantal werkvormen van intervisie kwam aan bod. Wist jij dat je het ook voor ‘talentverkenning’ kan inzetten? Stel elkaar de vraag bij een bepaald dilemma: ‘welke talenten heb je hierbij nodig?’


Wat is een goede manier van elkaar bevragen eigenlijk? In ieder geval open vragen, een goede intervisievraag vraagt naar de vraag áchter de vraag!


Naast luisteren was er ook een interactief gedeelte. In kleine groepjes zijn we uit elkaar gegaan om in het kort intervisie te ervaren. Een vraagsteller bracht een dilemma in, de anderen oefenden met vragen stellen en actief luisteren met open hart.

Alles bij elkaar een heel interessante en leerzame workshop! In een veilige sfeer konden we leren van Willeke én van elkaar.


De workshop werd verzorgd door Willeke Keyman; trainer, (team)coach en begeleider van intervisie bijeenkomsten. Met veel plezier heeft ze deze workshop gegeven. Specifiek deze workshop met dit thema omdat zij een echte ‘ gelover’ is in de kracht van ontwikkeling door de intervisie methode. Ze mocht in diverse sectoren een intervisie deelnemer zijn en verzorgt zelf ook intervisie en supervisie bijeenkomsten. Meer weten? Stuur Willeke een mailtje op info@willekekeyman.nl.

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page