top of page

do 21 jan

|

Workshop via Zoom

ALV + workshop 'Leefstijl voor ondernemers'

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ALV + workshop 'Leefstijl voor ondernemers'
ALV + workshop 'Leefstijl voor ondernemers'

Tijd en locatie

21 jan 2021, 19:00 – 22:30

Workshop via Zoom

Over de workshop

Als (zelfstandig) ondernemer is je gezondheid en energieniveau hartstikke belangrijk. Want zonder jou geen onderneming! Het is nu belangrijker dan ooit dat je gezond eet, beweegt en leeft.

Tijdens deze workshop gaan we kijken naar jouw voeding en lifestyle. Zorg jij optimaal voor jouw werktuig (je lichaam)? Tank jij regelmatig de juiste brandstof bij? En zorg je voor onderhoud en rust? Als vrouw heb je nog iets extra’s waar je rekening mee hebt te houden; je maandelijkse cyclus. Ook hier gaan we tijdens deze workshop dieper op in hoe het jouw prestaties en dagelijkse werkzaamheden kan beïnvloeden. 

Tijdens deze workshop krijg je allerlei tips en tricks én een persoonlijk advies op het gebied van voeding en gezondheid. 

De workshop wordt verzorgd door Dennis Kok, een 30-jarige die in 2015 het roer drastisch heeft omgegooid en zijn levensstijl veranderde. Door lichamelijke klachten en weinig energie maakte hij de stap gezonder te gaan leven. Hij raakte 17 kilo (vet) kwijt, bouwde spiermassa op en heeft nu elke dag voldoende energie. Door deze persoonlijke ervaring maakte hij de switch naar zelfstandig lifestylecoach. Meer over Dennis vind je op zijn Facebook en Instagram.

Deze workshop wordt via Zoom gegeven en is alleen voor leden. Na aanmelden krijg je een paar dagen van tevoren je Zoom link.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld je hier aan!

Inloop: 19:00

Start ALV: 19:30 - 20:30

Start workshop: 20:30 - 21:30

Deel deze workshop

bottom of page