top of page
alexis-brown-omeaHbEFlN4-unsplash.jpg

Het netwerk

Geschiedenis

Haagse Vrouwenzaken bestaat vanaf februari 2003. Het is het eerste regionale netwerk van vrouwelijke zelfstandige ondernemers uit Den Haag en omstreken. Het is een netwerkclub die actief bijdraagt aan de ontwikkeling van ondernemerschap van en door vrouwen in de regio Den Haag. Het biedt leden een omgeving waarin ontwikkeling, uitdaging en ontmoeting centraal staan. Dit bereikt zij door:

Overdracht van kennis

door workshops en lezingen over alle aspecten van succesvol ondernemen

Ontwikkeling van duurzame onderlinge relaties

door netwerkborrels en  het creëren van één-op-één-ontmoetingen.

Ondersteuning

door workshops en intervisiegroepen

Voor zowel gevestigde ondernemers als starters

Dankzij een bijdrage van de Gemeente Den Haag zijn indertijd de randvoorwaarden geleverd waarmee Haagse Vrouwenzaken kon worden opgebouwd. Door de jaren heen heeft zij haar meerwaarde laten zien. Op dit moment zijn er ongeveer 25 leden. Het gaat zowel om gevestigde ondernemers als om starters. We komen minimaal 8 keer per jaar bij elkaar van 19.00-22.30 uur in Den Haag, op een altijd goed bereikbare locatie zowel met auto, OV als fiets. Deze avonden zijn toegankelijk voor leden, maar ook voor losse bezoekers en introducees van de leden. Elke keer is er naast netwerkoefeningen, een workshop of lezing van 1.5 uur met daarna een netwerkborrel. Gemiddeld komen er tussen de 15-20 vrouwelijke ondernemers op deze avonden. 

Jaarverslag 2022

Haagse Vrouwenzaken bestond in 2018 15 jaar. In dit kader hebben wij een Online HVZMagazine gepresenteerd. Hierin presenteren de leden zich en geven we een beeld van wat Haagse Vrouwenzaken te bieden heeft aan Den Haag en omgeving. Het gaat zowel om gevestigde ondernemers, starters als andere vrouwelijke professionals met ambitie.

Je leest het jubileummagazine door op de button hieronder te klikken.

Wij zijn al lid!

Lees hier alles over de aankomende workshops.

bottom of page