top of page

ma 22 mei

|

Den Haag

De menselijke maat

De boodschap van Marie-José is dat empatisch leiderschap start met eerlijk naar jezelf kijken. Vanuit haar boek laat ze ons naar onszelf kijken.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
De menselijke maat
De menselijke maat

Tijd en locatie

22 mei 2023, 19:15

Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

De menselijke maat is een urgent thema in de hele samenleving. De menselijke maat is een meetlat waar je je gedachten, gevoelens, gedrag en handelen aan af kunt meten. 

Marie Jose Gilsing heeft hierover een prachtig boek geschreven met de titel: ‘De Menselijke Maat, Stap in de cirkel van empathisch leiderschap’. In dit boek legt zij aan de hand van haar eigen ontwikkeling als mens en als professional uit hoe zij zelf de menselijke maat heb gevonden. 

Marie Jose vertelt hierover: “Vroeger was ik net een wandelend wetboek. De laatste jaren werk ik vanuit mijn hart, ik ben geraakt door het leed van de mensen die ik bijsta en dat is wat me drijft. Dat is pas gekomen toen ik mezelf goed kon voelen, want dan pas kan je een ander goed aanvoelen.”

Met andere woorden, de boodschap van Marie Jose is dat je niet om jezelf heen kunt gaan als je een ander empathisch wil dienen. Een investering in jezelf is per definitie een investering in de ander. Daarom is het nu haar missie om andere mensen te bemoedigen de eerlijke blik op zichzelf te vergroten. En daar wil zij Haagse Vrouwenzaken in haar interactieve lezing graag kennis mee laten maken. 

Marie-José Eleonore Gilsing werkt als gespecialiseerd familierecht-advocaat-mediator en als advocatencoach. Voor haar werk als coach heeft ze een post hbo-coaching opleiding met goed gevolg afgerond. Sinds 2013 heeft ze, tegenwoordig gevestigd in Alphen aan den Rijn,  haar eigen advocatenpraktijk onder de naam Orbis Advocatuur, www.orbisadvocatuur.nl. Naast haar advocatenpraktijk coacht ze via Cirkel Coaching advocaten en (rechten)studenten om blijvend succesvol en blijvend in balans te zijn in de advocatuur. Regelmatig verzorgt ze lezingen en gastcolleges aan studenten en jonge advocaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, onder meer aan de Hogeschool Utrecht. Ze is ingewijd als Reiki Master en in die hoedanigheid verzorgt ze reiki cursussen. Marie-José woont samen met haar man Driek en haar twee dochters Anna en Kiki.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Klik hier!

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het Vreedehuis.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page