top of page

do 23 mei

|

Den Haag

Drijfveren door Joke Vermeer en Carina van Silfhout

Wat drijft jou persoonlijk om te doen wat je doet? Waar ligt jouw passie? Inhoud van de workshop: Zelfreflectie op je verlangens door Joke, geïllustreerd aan de hand van het persoonlijke verhaal van Carina.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Drijfveren door Joke Vermeer en Carina van Silfhout
Drijfveren door Joke Vermeer en Carina van Silfhout

Tijd en locatie

23 mei 2024, 19:15

Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

Drijfveren: Wat drijft jou persoonlijk om te doen wat je doet? Waar ligt jouw passie en hoe ga je die innerlijke drang vormgeven? Het vinden van deze antwoorden vereist zelfreflectie. 

Inhoud van de Workshop: 

  • Zelfreflectie op je verlangens met behulp van "De Cirkel van Vermeer" door Joke Vermeer. 
  • Geïllustreerd aan de hand van het persoonlijke verhaal van Carina van Silfhout. 

Gedurende ons leven ontwikkelen we allemaal specifieke gedragspatronen en vaardigheden. Hieruit vloeit vanzelfsprekend onze keuze voor een beroep voort, gebaseerd op onze ontwikkelde vaardigheden en kwaliteiten. Soms komen we echter op een punt waarop we merken dat wat we doen niet langer bevredigend is; het geeft ons geen energie meer en het ontbreekt aan enthousiasme. Dit is het moment om dieper in onszelf te kijken en te ontdekken wat ons werkelijk drijft. 

Ik heb een eenvoudig model ontwikkeld dat kan dienen als een spiegel voor zelfreflectie en dat inzicht verschaft in onze authentieke drijfveren. Dit model gebruik ik tjjdens mijn trainingen in de coachopleiding. Het helpt ons te begrijpen welk gedrag ons niet meer gelukkig maakt en wat ons juist vreugde schenkt. Bovendien biedt het een houvast om ons ware verlangen te ontdekken en te realiseren. 

Carina zal haar persoonlijke verhaal delen waarin ze haar diepste verlangen heeft gevolgd. 

Joke Vermeer

In al mijn jaren als docent, coach en supervisor heb ik een patroon ontdekt dat door iedereen gevolgd wordt. Hieruit heb ik een reflectiemodel ontwikkeld dat duidelijk laat zien hoe aangepast gedrag ontstaat en welke weg leidt naar onze authentieke zelf. Dit model, dat op aanraden van mijn cursisten die een coachopleiding bij mij volgden "De Cirkel van Vermeer" is genoemd, is een doeltreffend hulpmiddel voor zelfinzicht. 

Carina van Silfhout

Na jarenlang als coach en trainer te hebben gewerkt, heb ik besloten mijn koers te verleggen en te werken vanuit mijn diepste drijfveren. In het begin leek dit een onmogelijk uitvoerbaar idee, en mijn omgeving verklaarde me voor gek. Nu, vier jaar later, blijkt dat het zeer wel mogelijk is, en ik ben blij en dankbaar voor deze stap. Graag deel ik mijn ervaring met jullie.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Klik hier om je aan te melden.

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het Vreedehuis.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page