top of page

do 17 okt

|

Den Haag

Financieel Fun kwartet door Daphne Lie

Tijdens deze workshop spelen we onder begeleiding van Daphne het Financiële Fun Kwartet waarin spel gecombineerd wordt met verrijken van je kennis over belangrijke termen over de geldkant van het ondernemerschap.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Financieel Fun kwartet door Daphne Lie
Financieel Fun kwartet door Daphne Lie

Tijd en locatie

17 okt 2024, 19:15

Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

Heb je ooit het gevoel gehad dat financiën saai of zelfs een beetje intimiderend kunnen zijn? Wil je de vreugde en speelsheid terugbrengen in je financiële reis als ondernemer? Dan hebben we precies wat je nodig hebt!

Je bent van harte uitgenodigd voor de Financiële Fun workshop, geleid door Daphne Lie. Stap in een wereld waar financiën niet alleen serieus worden genomen, maar ook fun kunnen zijn! Tijdens deze workshop zullen we gaan spelen met het Financiële Fun Kwartet waarin spel gecombineerd wordt met verrijken van je kennis over belangrijke termen over de geldkant van het ondernemerschap. 

Wat kan je verwachten?

  • Speelse Inzichten: Tijdens deze workshop zullen we gaan spelen met het Financiële Fun Kwartet waarin spel gecombineerd wordt met verrijken van je kennis over belangrijke termen over de geldkant van het ondernemerschap. 
  • Interactieve Discussies: Deel je ervaringen, stel vragen en leer van andere gelijkgestemde ondernemers in een open, ondersteunende omgeving.
  • Praktische Tips: Krijg bruikbare tips en inzichten die je direct kunt toepassen in je eigen bedrijf, zodat je met vernieuwd vertrouwen en een glimlach je financiële toekomst tegemoet kunt treden.

Over Daphne

Van jongs af aan had ik, Daphne Lie, een diepe liefde voor cijfers en een passie voor financiën. Het begon allemaal toen ik op mijn 8ste zelfgemaakte sieraden verkocht op de lokale braderie. Aan het einde van de dag kon ik bijna niet wachten om mijn winst te berekenen - mijn eerste stappen in de financiële wereld. 

Toen ik ouder werd, bleef mijn fascinatie voor getallen en menselijk contact zich ontwikkelen en resulteerde in de oprichting van mijn eigen bedrijf, D-Ly, in 2013. Hierdoor kon ik niet alleen mijn passie voor financiën verdiepen, maar ook andere ondernemers helpen door hen te helpen de cijfers te begrijpen.

Lesgeven is als een vuurtje aansteken bij iemand anders, het is de kunst van het delen en niet voor jezelf houden. Het gaat om geven geven en nog eens geven. Deze uitspraak van Stef Bos spreekt me enorm aan. Het maakt me ontzettend blij om mijn kennis te delen en anderen te helpen financieel slimmer te worden.

Bij D-Ly, dat nu verdeeld is in het BoekhoudKantoor en de BoekhoudAcademie, staat het geven centraal. Het is ontzettend plezierig om ondernemers financieel behendig te maken en hen te helpen bij het leven dat ze voor ogen hebben door middel van een succesvol bedrijf.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Link volgt spoedig.

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het Vreedehuis.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page