ma 13 sep. | Den Haag

Masterclass Vloggen

Masterclass Vloggen

Tijd en locatie

13 sep. 19:30 – 22:30
Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

Waar we in de eerste golf van Corona als ondernemer hebben overleefd als filmmaker is het nu tijd om te professionaliseren. We zijn inmiddels wel gewend aan het zichtbaar zijn voor een camera. En nog steeds is er veel te leren. Want hoe mooi de techniek ook is, het komt altijd neer op je presentatievaardigheden en beïnvloedingstechnieken voor de camera. Hoe goed is jouw verbale invloed voor de camera?

In deze training onderzoeken we hoe je een stap verder kunt maken in het presenteren. En vooral wat je moet doen om je kijker te transformeren naar deelnemer zodat deze iets gaat doen, gaat laten of nooit meer vergeten. Ook dit keer weer een actieve workshop waarin je actief en praktisch bezig bent met een camera en leert hoe je je programma indeelt en wat je moet doen om de focus van de kijker hoog te houden. We werken gewoon met de eigen smartphone, een statief of selfiestick als je deze hebt, en een goed verhaal. 

Deze workshop wordt weer live gegeven! We ontmoeten elkaar in het prachtige Vreedehuis in Den Haag. 

 

De trainer is Marco de Bruin, met zijn bedrijf ZAPPA Trainingen traint hij vooral Incompany in alles wat met presenteren en communicatie te maken heeft. Van spreken in het openbaar, pitchen, effectief samenwerken tot camera-presenteren. Hij heeft een achtergrond als componist/dirigent en NLP-trainer. 

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld je hier aan!

Inloop: 19:00

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €20 (voor niet-leden)

Deel deze workshop