top of page

di 18 okt

|

Online via Zoom

Meer klanten met een goede verkoopfunnel

Ontdek hoe je een stroom aan klanten kunt aantrekken. Karen heeft een creatieve en soms onconventionele kijk op de wereld waarbij ze je uitdaagt voor een minder vanzelfsprekende aanpak te kiezen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meer klanten met een goede verkoopfunnel
Meer klanten met een goede verkoopfunnel

Tijd en locatie

18 okt 2022, 19:00 – 21:00

Online via Zoom

Over de workshop

Waarschijnlijk heb je weleens van een verkoopfunnel gehoord. Wil je weten hoe je een funnel (letterlijk: trechter) in je voordeel kan laten weren, kom dan naar deze workshop! Je kunt als ondernemer namelijk niet zonder verkoopfunnel als je online klanten wilt aantrekken. 

Een slimme verkoopfunnel is een opeenvolging van acties en diensten, die leiden naar de verkoop van je high end dienst. Daarmee trek je een stroom aan klanten aan voor jouw (online) diensten.

Je kunt het zien als een klantreis, waarbij de klant eerst met je kennismaakt en dan steeds meer vertrouwen in je diensten krijgt en dan iets van je koopt. In deze workshop ontdek je hoe je een verkoopfunnel maakt voor jouw diensten, zodat jij de ideale klanten aantrekt. Laat je expertise zien, zodat de klant vertrouwen krijgt in jouw dienst!

Deze workshop wordt gegeven door Karen de Vries, trainer en coach. Haar drijfveer is verbinding met jezelf en de ander, want samen maken we een mooie samenleving, waarin iedereen het beste van zichzelf geeft. 

Karen geeft sinds 7 jaar online taalcursussen, omdat het voor haar belangrijk is om de vrijheid te hebben om te werken waar en wanneer ze wil. Ze is al 40 jaar zelfstandig ondernemer en docent/trainer, waarvan de laatste jaren online vanuit Griekenland.

Meer informatie over Karen vind je op haar websites www.grieksetaalonline.karidies.com en www.karendevries.nl.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld je hier aan!

De workshop wordt online via Zoom gegeven. Kort van tevoren ontvang je via de mail de link om deel te nemen.

Inloop: 18:45

Start workshop: 19:00 - 21:00

Kosten: €20 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page