top of page

do 25 jan

|

Den Haag

Persoonlijk leiderschap: besteed jij je tijd bewust? Door Nikki van Zunderd

Als iemand je vraagt hoe het gaat, betekent ‘druk’ inmiddels ‘goed’. Samen met Nikki staan we stil bij hoe we onze tijd en energie gebruiken. Ook onderzoek je hoe jij communiceert met anderen over tijd.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Persoonlijk leiderschap: besteed jij je tijd bewust? Door Nikki van Zunderd
Persoonlijk leiderschap: besteed jij je tijd bewust? Door Nikki van Zunderd

Tijd en locatie

25 jan 2024, 19:15 – 21:30

Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

Als ondernemer komt er van alles op je af. Je bent bezig met je zichtbaarheid, je klanten bedienen, netwerken en nog veel meer! Omzet maken is uiteraard nodig en je wilt dit vooral doen op het aanbod dat jij in de markt zet. Dit is een flinke uitdaging op zich. En onze drukke maatschappij doet er nog een schepje bovenop. Druk zijn geeft je een gevoel van belangrijk zijn en daar praten we met elkaar ook graag over. Als iemand je vraagt hoe het gaat, betekent "druk" inmiddels "goed". 

 

Stilstaan bij hoe jij je tijd en energie gebruikt, is belangrijk om te doen. Voor jezelf en zeker ook voor jouw succes als ondernemer. Besteed je jouw tijd wel aan de dingen die jij belangrijk vindt? Of sluipen er opdrachten en taken in die jou eigenlijk minder liggen? Kies je soms voor makkelijk geld verdienen terwijl je eigenlijk een super mooi aanbod op de plank hebt liggen? 

Deze workshop laat je stilstaan bij wat jij belangrijk vindt, hoe je zorgt dat je daar tijd aan besteed. 

 

Ook gaan we in op hoe je communiceert met anderen over jouw tijd. Verwachtingen managen is erg belangrijk wanneer je bewust plant en vaak voelt dat als 'nee' zeggen. Dat vinden we vaak lastig. Ik leer je hoe je wel jouw keuzes kunt blijven maken en hier op prettige wijze met anderen over praat! 

 

Over Nikki

Nikki is gespecialiseerd in -persoonlijk- leiderschapsontwikkeling met actieve programma's. Zij organiseert persoonlijke ontdekkingsreizen naar Oostenrijk waar je loskomt van de dagelijkse verwachtingen en tijd neemt om te ontdekken wat écht bij jou past en hoe je je leven daarop inricht. Soortgelijke programma's maakt zij ook op maat voor organisaties waarmee leidinggevenden en medewerkers op unieke wijze worden ontwikkeld. 

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Klik hier!

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het Vreedehuis.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page