top of page

di 11 apr

|

Online via Zoom

Veilig online (samen)werken

Vrijwel alle ondernemers werken, zeker sinds de coronacrisis, (deels) online. Mirelle legt uit wat er allemaal geregeld moet worden om dit veilig te doen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Veilig online (samen)werken
Veilig online (samen)werken

Tijd en locatie

11 apr 2023, 19:15

Online via Zoom

Over de workshop

Vrijwel alle ondernemers werken (deels) online. Zeker sinds de coronacrisis is online werken niet meer weg te denken. Maar er komt veel kijken bij veilig online werken en het is van groot belang om dit goed op orde te krijgen en te houden. Steeds vaker horen we verhalen over bedrijven en ondernemers, groot of klein, die gehackt zijn en dat had zeer waarschijnlijk voorkomen kunnen worden. Veel ondernemers hebben weinig zin en/of tijd om de veiligheid rondom online werken goed in te regelen en de urgentie wordt niet altijd gevoeld. Regelmatig horen we als argument dat mensen denken niet interessant te zijn voor hackers. Helaas denken hackers niet op die manier. Iedereen die gehackt kán worden, is interessant voor hackers. Overal liggen kansen blijkbaar.

Naast dat het inregelen tijd kost en kennis vereist, is ook het in de praktijk ermee omgaan soms een lastig punt. Desalniettemin is het raadzaam om dit toch serieus te nemen. Tijdens deze online workshop neemt Mirelle je mee in wat er allemaal geregeld moet worden om veilig online (samen) te werken. Na afloop van de workshop ontvang je als deelnemer een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Klik hier.

Deze workshop wordt online gegeven. Je krijgt kort van tevoren van ons een mail met de Zoom-link.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page