top of page

wo 15 mrt

|

Den Haag

Vrouwelijk ondernemerschap

Wat betekent het om als vrouw ook ondernemer te zijn? Professor Josette Dijkhuizen is ondernemer en bijzonder hoogleraar ondernemerschap (Tilburg University). Zij neemt ons in deze workshop mee naar het thema vrouwelijk ondernemerschap in Nederland en daarbuiten.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Vrouwelijk ondernemerschap
Vrouwelijk ondernemerschap

Tijd en locatie

15 mrt 2023, 19:15

Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

Wat betekent het om als vrouw ook ondernemer te zijn? Professor Josette Dijkhuizen is ondernemer en bijzonder hoogleraar ondernemerschap (Tilburg University). Zij  neemt ons in deze workshop mee naar het thema vrouwelijk ondernemerschap in Nederland en daarbuiten. 

Het thema van deze avond is hoe je je als vrouw en als ondernemer zowel persoonlijk als zakelijk kunt blijven ontwikkelen. En daarmee duurzaam naar de toekomst kunt blijven ondernemen. Professor Josette Dijkhuizen neemt ons in haar workshop ‘Vrouwelijk ondernemerschap’ mee in haar kennis hierover. Daarnaast gaan we ook aan de hand van stellingen hierover met elkaar het gesprek  aan. Het wordt dus weer een interactieve avond!

Josette heeft jarenlange ervaring als ondernemer maar ook als VN Vrouwenvertegenwoordiger 2013 en op deze avond vertelt ze over haar visie en ervaringen. In haar activiteiten verbindt zij de wetenschap aan de praktijk van ondernemerschap. Dit heeft geleid tot diverse ondernemingen, boeken en presentaties over de gehele wereld. Zo heeft Josette ‘Ondernemerschap in Bedrijf’ opgericht ter stimulering van intern ondernemerschap bij organisaties. Maar ook het landelijk netwerk van ondernemerscoaches De Zakencoach, is een bekend initiatief. 

Josette was naast al haar andere activiteiten ook eerder VN Vrouwenvertegenwoordiger en als oprichter van Stichting Krachtbedrijf begeleidt ze nu overlevers van geweld naar een eigen bedrijf. Onlangs is ze gestart met Women4Women om vrouwelijke ondernemers over de wereld te verbinden en kennis uit te wisselen. Haar werk is gewaardeerd met diverse prijzen en onderscheidingen. Meer info www.josettedijkhuizen.nl

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Klik hier!

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het Vreedehuis.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page