top of page

di 10 jan

|

Den Haag

Weet hoe je denkt!

Het Emergenetics profiel gaat over inzicht in gedrags- en denkvoorkeuren. Marjolein geeft ons inzicht in hoe iemand informatie het makkelijkst verwerkt en het meest efficient leert.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Weet hoe je denkt!
Weet hoe je denkt!

Tijd en locatie

10 jan 2023, 19:15

Den Haag, Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag, Nederland

Over de workshop

Weet hoe je denkt!

Hoe iemand zich gedraagt kun je waarnemen, maar hoe denkt iemand?

Het Emergenetics profiel gaat over Inzicht in gedrags- en denkvoorkeuren. En dat begint met inzicht je eigen voorkeuren. Door inzicht in jouw voorkeuren leer je je eigen talenten en blinde vlekken weer beter kennen. 

Als lid van Haagse vrouwenzaken kun je op 10 januari 2023 een eerste korte kennismaking met dit Emergenetics profiel bijwonen: leer de gedrags- en denkvoorkeuren kennen. De workshop laat je de zeven basiselementen van het profiel ontdekken. Met behulp van creatieve werkvormen krijg je een voorproefje waar je eigen voorkeuren zitten en hoe jij je verhoudt tot anderen.

Cognitief psycholoog Drs. Marjolein van Bodegom geeft je nieuwe inzichten en tips mee. Kortom een sessie waar je veel van opsteekt!

Brein en leerstrategie deskundige Marjolein van Bodegom wil met Bureau van Bodegom bereiken dat mensen, 9 – 99 jaar, meer inzicht en handvatten op hun brein krijgen door ze meer inzicht in eigen leer- en denkvoorkeuren en die van anderen te geven.  Ze leidt ook MILS coaches op: docenten, RT’ers en HR medewerkers. Netwerk van 90+ coaches in 2022.  Marjolein is cognitief psycholoog en promoveert momenteel op het MILS onderzoek (Meer Inzicht in LeerStrategieën) bij de universiteit van Maastricht.  Ze heeft de ambitie om 50% van de leerlingen in Nederland voor juli 2024 inzicht te geven in hun leervoorkeuren en best werkende leerstrategieën.

Kijk ook op www.vanbodegom.eu, mail naar info@vanbodegom.eu of bel naar 06-22991167.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Link volgt spoedig.

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het Vreedehuis.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €30 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page