top of page

ma 09 mrt

|

HAAGS ONDERNEMERSHUIS

workshop "Bluffen voor vrouwen"

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
workshop "Bluffen voor vrouwen"
workshop "Bluffen voor vrouwen"

Tijd en locatie

09 mrt 2020, 19:00 – 22:00

HAAGS ONDERNEMERSHUIS, Prinsegracht 46, 2512 GA Den Haag, Nederland

Over de workshop

Deze workshop levert je aanknopingspunten voor effectief bluffen en zicht op je eigen blufvaardigheden. Je maakt kennis met de spelregels van het blufspel, waardoor je ziet hoe je jouw kwaliteiten nog beter kan inzetten in gesprekken met (potentiële) klanten. Er wordt een tipje van de sluier opgelicht over hoe het zit met mannelijke en vrouwelijke communicatie, de misverstanden die daardoor ontstaan en hoe je die kan pareren.

De Blufcursus

Er is een boek in de maak voor uitgeverij Atlas Business Contact; ‘De Blufcursus’. Aanleiding is de prachtige workshop ‘Bluffen voor vrouwen’ die ze heeft ontwikkeld en sinds 2016 verzorgt. Met deze workshop heeft Caro honderden vrouwen wegwijs gemaakt in het blufspel, zodat ze eindelijk hun ambitie kunnen waarmaken in onderhandelingen over een baan, project of opdracht. Het boek biedt handvaten voor verbetering van je blufvaardigheden en inzicht in de werking van mannelijke en vrouwelijke communicatie.

Over Caro van Roon

Caro van Roon Advies, training en coaching bestaat ruim 22 jaar. Ze heeft in deze jaren teams begeleid naar prettige samenwerking, met coachees opgelopen zodat zij weer verder konden in hun eigen spoor en honderden mensen gefaciliteerd in hun leerproces in haar trainingen. Caro is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. De laatste jaren is ze veel te vinden op biologische landbouwbedrijven om boeren te begeleiden bij het vorm geven van hun visie in de dagelijkse praktijk en om te bemiddelen in teams waar de samenwerking is vast gelopen.

Visie

In het leven is het van grote waarde als je kunt doen wat bij je past in een omgeving waarin je jezelf mag ontwikkelen en groeien naar wie je echt bent. Jezelf echt ontwikkelen vraagt moed, doorzettingsvermogen en eigen wijsheid. Anderen begeleiden bij deze ontwikkeling, dat is haar passie.

Meer informatie over Caro vind je op haar website: www.carovanroon.nl of luister de podcast van Amanda Bakker op Female Boss.

Deel deze workshop

bottom of page