top of page

di 19 apr

|

Online via Zoom

Workshop Master your money

In deze workshop deelt Natie haar kennis en ervaring met jou zodat jij gefundeerd keuzes kunt gaan maken in de wereld van beleggen. Er is ook ruimte voor vragen. We gaan lekker interactief aan de slag.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Master your money
Workshop Master your money

Tijd en locatie

19 apr 2022, 19:15 – 21:30

Online via Zoom

Over de workshop

Mijn naam is Natie Angela en mijn missie is om op onafhankelijke wijze vooral vrouwelijke ondernemers mee te nemen in de wereld van vermogensopbouw en beleggen. Laagdrempelig en persoonlijk. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de beleggingswereld, Dit heeft er voor gezorgd, dat ik mijn ervaring en kennis met jou kan delen.

Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat sommige (beginnende) beleggers het moeilijk vinden om een volledig beeld te krijgen bij beleggen en niet naar iemand toe willen die een beleggingsproduct verkoopt. Daarom heb ik BeleggenMetAngela opgericht speciaal voor mijn mede-ondernemers, want beleggen is voor iedereen.

Wat maakt mij anders dan anderen? Ik wil de wereld van vermogensopbouw en beleggen voor iedereen toegankelijk maken. Wat jij nu nog niet weet, kun je leren. Hoe fijn zou het zijn als je weet wat de mogelijkheden zijn. Dat je richting krijgt hoe jij een plan kunt maken en met kennis keuzes kan maken om bijvoorbeeld je pensioen goed te regelen, maar ook voor de jaren daarnaartoe. Laten we eerlijk zijn. “We hebben onderweg naar ons pensioen ook wensen toch? Bijvoorbeeld sparen voor de studie van je kinderen of een andere droom of wens die je hebt.

In deze workshop deel ik mijn kennis en ervaring met jou zodat jij gefundeerd keuzes kunt gaan maken. Er is ook ruimte voor vragen. We gaan lekker interactief aan de slag.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld je hier aan!

De workshop wordt online via Zoom gegeven. Kort van tevoren ontvang je via de mail de link om deel te nemen.

Inloop: 19:15

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €20 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page