top of page

di 15 mrt

|

Wij Weimar

Workshop 'Menstypes'

Ontdek de gebruiksaanwijzing van de ander en verbeter de kwaliteit van je relaties.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop 'Menstypes'
Workshop 'Menstypes'

Tijd en locatie

15 mrt 2022, 19:30 – 21:30 CET

Wij Weimar, Weimarstraat 284, 2562 HS Den Haag, Nederland

Over de workshop

Ontdek de gebruiksaanwijzing van de ander en verbeter de kwaliteit van je relaties

Met MensTypes krijg je meer inzicht in jezelf en de ander. Je ontdekt hoe je de kwaliteit van je relaties kunt verbeteren door op een andere manier naar mensen te kijken. Je realiseert je hoe je moeiteloos contact maakt, sterke relaties opbouwt en mensen positief beïnvloedt.

 “The quality of your life is the quality of your relationships”  ~ Tony Robbins

In het leven zijn relaties en succesvol omgaan met anderen belangrijk. MensTypes is een nieuwe methode en een praktisch hulpmiddel waarmee je in een oogopslag ziet wat het karakter van iemand is. Door deze typologie krijg je een dieper inzicht in jezelf en in je relaties met anderen. Er zijn 13 menstypes: 7 klassieke en 6 gecombineerde.

In deze inspirerende en verrassende workshop licht Monica Wardenaar een tipje van de sluier op. Ze onthult onder meer wat je aan het uiterlijk van iemand kunt aflezen, zodat je nog beter jouw gedrag en communicatie kunt afstemmen waardoor zakelijke verbindingen sneller tot stand komen.

Monica vertelt over het ontstaan van MensTypes, het geheim van de klik en hoe het komt dat sommige mensen niet bij elkaar passen. Aan de hand van voorbeelden word je duidelijk hoe je het verschil en de overeenkomsten tussen mensen ziet. Daarnaast ga je zelf ervaren hoe het is om op een andere manier naar iemand te kijken en ontdek je welk type je bent. Kortom, een leuke workshop die je een verfrissend nieuwe kijk op mensen geeft.

Over Monica

Monica Wardenaar is trainer en schrijver van het boek “Jij past echt bij mij”. Ze is bedenker van TypeDating en MT-TypeDiscovery. Het is haar missie om mensen op een andere manier naar zichzelf en anderen te laten kijken, waardoor er meer begrip en respect is voor elkaar. Monica is gespecialiseerd in de typologie van MensTypes en o.a. getraind op het gebied van NLP, DISC-types, Enneagram en Lichaamscommunicatie. Meer informatie vind je op haar website www.menstypes.nl.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld je hier aan!

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in Wij Weimar, Weimarstraat 284, Den Haag.

Inloop: 19:00

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €20 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page