top of page

ma 04 jul

|

Kerkje in de Rogstraat

Workshop 'Spreek vanuit je integriteit'

Wil jij als ondernemer op een integere wijze je boodschap hoorbaar maken? Dan is de workshop ‘Spreek vanuit je integriteit’ echt iets voor jou. Door eerst in jezelf je eigen geluid te ontdekken, gaat je stem voor je werken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop 'Spreek vanuit je integriteit'
Workshop 'Spreek vanuit je integriteit'

Tijd en locatie

04 jul 2022, 19:15 – 21:30

Kerkje in de Rogstraat, Rogstraat 9, 2584 XA Den Haag, Nederland

Over de workshop

Spreek vanuit je integriteit

Wil jij als ondernemer op een integere wijze je boodschap hoorbaar maken? 

Dan is de workshop ‘Spreek vanuit je integriteit’ echt iets voor jou. Door eerst in jezelf je eigen geluid te ontdekken, gaat je stem voor je werken. Je spreekt met gemak en natuurlijke autoriteit. Petra laat je door middel van je eigen stemgeluid en stimulaties meer moeiteloos spreken.

De workshop is speciaal voor de vrouwen van Haagse VrouwenZaken ontwikkeld door Petra Slagman. Petra is zangeres, pianiste en interim dirigent. Ook speelt zij orgel. Ze geeft regelmatig concerten. Daarnaast organiseert ze koorprojecten en zangcursussen in binnen- en buitenland. Voor Petra is muziek maken haar manier van mediteren: “Ik heb dat elke dag wel even nodig. Muziek is een gebed dat je met anderen deelt”. 

Voor Petra is eigenlijk alle muziek verbinding, of ze nu zelf musiceert of lesgeeft. Doordat zij verbonden met zichzelf muziek maakt, verbindt zij ook anderen weer met zichzelf. Petra is van jongs af aan geïnteresseerd in de werking van geest en lichaam en de samenhang daartussen. 

Iets voor jou? Of gewoon zin om heerlijk je geluid te laten horen in ons eigen Haagse VrouwenZaken kerkje in de Rogstraat 9 op Scheveningen? Wees welkom en meld je aan.

Wil je als lid of losse bezoeker aan deze bijeenkomst deelnemen? Meld je hier aan! 

Voor deze workshop komen wij  live bij elkaar bij in het kerkje in de Rogstraat op Scheveningen.

Inloop: 19:00

Start workshop: 19:30 - 21:30

Kosten: €20 (voor niet-leden)

Deel deze workshop

bottom of page